Antena Căutare

Armata lui Putin, pierderi grave. Alți doi generali de top au murit în războiul ruso-ucrainean

Invazia rusă în Ucraina a făcut mii de victime printre soldații și civilii ucraineni, dar și foarte mulți membri din armata lui Vladimir Putin au avut de suferit. Rusia a pierdut doi generali de top în războiul ruso-ucrainean.

colaj generalul Andrei Sukhovetsky si un soldat cu o racheta Galerie
Invazia rusă în Ucraina a făcut mii de victime printre soldații și civilii ucraineni, dar și foarte mulți membri din armata lui Vladimir Putin au avut de suferit. Rusia a pierdut doi generali de top în războiul ruso-ucrainean. | Profimedia

Armata rusă care a invadat Ucraina a adus pagube imense unei țări care s-a mobilizat mai repede decât ar fi crezut Vladimir Putin, decât ar fi crezut o lume întreagă. Civilii ucraineni și militarii au luptat cot la cot împotriva armatei ruse.

Armata rusă este coordonată de cei mai buni generali de război ai lui Vladimir Putin, dar se pare că doi dintre aceștia au pierit în luptă. Dacă soldații erau toți tineri care credeau că se află acolo pentru exerciții militare, generalii ruși au știut ce și cum să atace.

Un general de top și un comandat rus au murit în războiul ruso-ucrainean

Generalul Andrei Sukhovetsky a murit în luptele din Ucraina după ce a încercat să își salveze parte din soldați. De asemenea, ieri noapte armata ucraineană a confirmat că a doborât și un comandat regional al unei divii din armata trimisă de la Kremlin.

Oficialii din vest consideră că generlii lui Putin se expun foarte mult în acest război și par să nu aibă niște tactici solide pentru a-i mâna la luptă pe soldații înarmați și cei din tancuri.

Citește și: Rusia introduce pedepse cu 15 ani de închisoare pentru răspândirea informaţiilor ”false” despre armata rusă

“Acesta e un semn de frustrare și lipsă de progress, deși ei încearcă să își impună personalitatea pe câmpul de luptă. Cu toate acestea, ei se expun unui risc major”, a comentat un oficial din vest.

De la începerea războiului și până în prezent, au murit 6 dintre comandanții și generalii de top ai lui Putin. Armata rusă a fost “afectată din punct de vedere psihologic” de către “agresivitatea luptei”.

Convoiul militar rus de peste 60 de kilometri nu s-a mișcat de la intrarea în Kiev pentru că trupele lui Zelenski au distrus toate podurile de access spre marele oraș.

Ce tactici de război folosește armata rusă acum

Multe dintre aceste vehicule de război care așteptau să intre în luptă au fost deja distruse de armata ucraineană.

Din nefericire, aeronava Antonov-225 Mriya a ars complet după atacul rușilor asupra aeroportului Hostomel, de lânga Kiev.

Antonov 225 Mriya era cel mai mare avion din lume. Ca lungime, era aproape cât un teren de fotbal şi o anvergură a aripilor de 88 de metri şi jumătate. AN 225 avea şase motoare şi o viteză de croaziera de până la 850 de kilometri pe oră.

Deși Vladimir Putin spune că și-a folosit doar 10% din armata țării sale și că și-ar fi antrenat trupele de zeci de ani, se pare că invazia nu a fost încă la scară mare, așa cum declara liderul de la Kremlin.

Citește și: Unde sunt amplasate cele cinci centrale nucleare din Ucraina. Rusia a atacat centrala Zaporijie, cea mai mare din Europa

“Ei subestimează rezistența Ucrainei și că această țară a reușit să facă față multor provocări”, a mai spus oficialul din vest, potrivit The Sun.

Se pare că acum generali de război ruși încearcă să își schimbe tactica de război prin folosirea bombelor în zonele rezidențiale din orașele mari din Ucraina.

Cel mai mare avion din lume a fost distrus, după atacul rușilor asupra aeroportului Hostomel. Ce a rămas din aeronavă... Adevăratul motiv pentru care armata rusă atacă centrale nucleare din Ucraina. Ce spun specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x