Antena Căutare

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de COVID-19. Cum arată actorul la vârsta de 73 de ani | Video

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat contra Covid-19 ;i a a publicat pe Twitter un videoclip ca dovadă. Cum arată cunoscutul actor la vârsta onorabila vârstă de 73 de ani.

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de COVID-19. Cum arată actorul la vârsta de 73 de ani | Video Galerie
Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de COVID-19. Cum arată actorul la vârsta de 73 de ani | Video | Getty

Arnold Schwarzenegger a publicat pe Twitter un videoclip în care este vaccinat contra Covid-19, pentru a-i determina pe americani să-i urmeze exemplul, în contextul în care noul coronavirus face ravagii în Statele Unite, potrivit news.ro.

"Astăzi este o zi bună", a scris el. "Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând. Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!", a citat el o replică din "Terminator 2".

Video | Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva coronavirusului

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul guvernator al Californiei a distribuit acum 10 zile un mesaj puternic şi angajat în care denunţă violenta intruziune care a avut loc la Capitoliu, în Washington, un eveniment în urma căruia cinci persoane au murit.

Citește și: Ipostaza în care a fost surprins Arnold Schwarzenegger după a treia operație pe cord deschis. Care e starea actorului

Actorul, care este republican, l-a criticat pe Donald Trump: "Preşedintele Trump este un lider ratat. Ne vom aminti de el ca de cel mai rău preşedinte din istorie. Dar vestea bună este că va fi mai puţin important ca un mesaj vechi pe Twitter".

Arnold Schwarzenegger se iubește cu o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el

Arnold Schwarzenegger nu a stat să plângă prea mult după fosta sa soție, Maria Shriver, căreia i-a spus adio în 2011. Actorul în vârstă de 73 de ani și-a găsit din nou fericirea în brațele unei blonde. Starul din ''Terminator'' se iubește de 7 ani cu Heather Milligan, iubita cu 27 de ani mai tânără decât el.

Vezi mai multe imagini cu Arnold Schwarzenegger în GALERIA FOTO

Arnold Schwarzenegger nu are copii cu Heather Milligan. În schimb, actorul are cinci copii cu alte două femei. Din căsnicia cu Maria Shriver au rezultat 4 copii: Katherine (1989), Christina (1991), Patrick (1993) și Christopher (1997). El este, de asemenea, tatăl lui Joseph Baena, care s-a născut pe 2 octombrie 1997, după ce Arnold a avut o aventură cu menajera sa. Joseph s-a născut la doar cinci zile după fiul său Christopher.

Citește și: Copilul din flori al lui Arnold Schwarzzeneger îi seamănă leit. Cum arată Joseph Baena, băiatul făcut cu o servitoare

Heather Milligan, în vârstă de 46 de ani, este femeia care i-a sucit mințile lui Arnold Schwarzenegger. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de nu mai puțin de 27 de ani, dragostea lor a fost mai puternică decât acest amănunt. Se pare că actorul de la Hollywood nu a ținut cont de gurile rele și a făcut ce i-a dictat inima.

Povestea lor de dragoste a început în 2013, când fanii i-au văzut pentru prima dată împreună. În acel an, paparazzi i-au surprins în ipostaze tandre în Santa Monica, potrivit dailymail.co.uk. Atunci Heather Milligan avea 38 de ani, iar Arnold Schwarzenegger 66. Deși au trecut 7 ani de la primele lor întâlniri, sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Vezi cum arată logodnica lui Arnold Schwarzenegger >>> AICI

Fotografie rară cu Joe Biden și Jill Biden în tinerețe. Soția sa, o domnișoară superbă cu părul bălai și umerii goi... Donald Trump, printre palmieri după plecarea de la Casa Albă. Cum arată Mar-a-Lago, clubul în care s-a instalat fostul p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x