Antena Căutare

Artista acestui desen popular a murit de cancer în stadiul patru la doar 29 de ani! Arta acesteia era folosită ca material pentru a face glume în mediul online

Qing Han, sau Qinni cum era alintată pe rețele sociale, artista din spatele a zeci de desene virale în mediul online, s-a stins din viață duminica trecută în urma unei lupte crâncene cu cancerul. Animațiile ei erau folosite în special pentru a feace glume, însă nimeni nu știa ce se ascundea în spatele acestora.

Artista acestui desen popular a murit de cancer în stadiul patru la doar 29 de ani! Arta acesteia era folosită ca material pentru a face glume în mediul online
Artista acestui desen popular a murit duminica trecută de cancer în stadiul patru la doar 29 de ani!

Trecerea ei în neființă a fost anunțată chiar de prietenul acesteia care a fost lângă ea în toată această luptă necruțătoare cu boala.

Viața are un palier mai sensibil

Desenele acesteia au devenit virale pe internet, fiind folosite în mii de postări, majoritatea pentru a ironiza ceva anume. Glume, peste glume, dar nimeni nu știa ce se află în spatele lor. Un simplu omuleț într-o baltă de lacrimi a fost folosit pentru a glumi pe seama unor obiceiuri adolescentine, dar nimeni nu s-ar fi gândit că acel desen relevă suferința artistului.

Tânăra sufera de cancer de sarcom în ultimul stadiu (tumori ale țesuturilor), diagnosticată fiind în luna decembrie a anului trecut, iar în nici două luni a murit.

Ea s-a luptat cu probleme medicale grave în cea mai mare parte a vieții, inclusiv cu o afecțiune cardiacă care a necesitat mai multe intervenții chirurgicale, ca în cele din urmă să fie diagnosticată cu cancer.

Iubitul acesteia a postat o serie de mesaje sfâșietoare în mediul online prin care își exprima regretele și durerea: "Am vorbit cu ea până a adormit și mi-a spus că este foarte obosită și se simte extrem de rău. Mă gândeam că este de la chimioterapie Am încercat să îi mai scriu, dar nu răspundea. Speram să fie atât de obosită încât nu aude, dar ea murise. Avea nevoie să fie dusă de urgență la spital.."

"Ea a fost o lumină în viața mea și a însemnat pentru mine mai mult decât aș putea explica. Nu știu ce să fac. Transmit toată dragostea mea familiei ei și prietenilor", a spus prietenul acesteia în mediul online.

Activitatea artistei din timpul vieții poate fi urmărită pe Patreon.com și pe DeviantArt

Violență la metrou, după ce o femeie beată criță a scuipat un bărbat pe față! Imagini tulburătoare! „Te sparg!” - Video... Parlamentul sirian recunoaşte genocidul armean, pe fondul unor tensiuni puternice între Siria şi Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x