Antena Căutare

Atac armat într-o școală din SUA. Trei persoane și-au pierdut viața, printre care un copil și însuși agresorul

Doi adulţi şi un copil şi-au pierdut viaţa în urma unui schimb de focuri într-o şcoală elementară din San Bernardino, după ce unul dintre elevii răniţi a decedat la spital, scrie BBC.

Doi adulţi şi un copil şi-au pierdut viaţa în urma unui schimb de focuri într-o şcoală elementară din San Bernardino, după ce unul dintre elevii răniţi a decedat la spital, scrie BBC.

Bilanţul se ridică la 3 morţi, inclusiv agresorul Suspectul şi-a împuşcat şi ucis soţia, o profesoară, şi a rănit doi copii care se aflau în spatele femeii, dintre care unul nu a supravieţuit, scrie BBC.

Atacatorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, pe nume Cedric Anderson, a intrat în şcoală după ce s-a dat drept un vizitator şi şi-a păstrat arma ascunsă până când a deschis focul într-o sală de clasă în care erau 15 copii cu nevoi speciale, au declarat autorităţile.

Acesta şi-a ucis soţia, Karen Elaine Smith, şi a rănit mortal un băiat în vârstă de opt ani, Jonathan Martinez, care a fost transportat cu elicopterul la spital, dar mai târziu a murit.

Primele declarații ale Poliției

Un alt elev în vârstă de nouă ani a rămas în spital şi se află în stare stabilă, potrivit Los Angeles Times.

Jarrod Burguan, şeful Poliţiei regionale, a postat pe Twitter la scurt timp după incident că suspectul a fost „înlăturat“ şi că nu există „nicio altă ameninţare“. Şcoala a fost imediat evacuată.

În decembrie 2015, doi indivizi au ucis 14 persoane şi au rănit alte 20 într-un atac armat comis în comitatul San Bernardino din California.

Atenție! Dacă ești sunat și întrebat la telefon "Mă auziți acum?", închide imediat!... Panică în SUA! „A ÎNCEPUT RĂZBOIUL?”. Telefoanele au sunat din secundă în secundă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x