Antena Căutare

Atacul care ar putea duce la izbucnirea unui nou Război Mondial!

Patru rachete de croazieră lansate de Rusia din Marea Caspică către Siria au căzut în Iran a afirmat joi un oficial american

Patru rachete de croazieră lansate de Rusia din Marea Caspică către Siria au căzut în Iran a afirmat joi un oficial american.

Patru rachete rusești au căzut ieri în Iran", a declarat acest oficial, confirmând o informație prezentată de postul de televiziune CNN.

"Orice profesionist știe că în cursul acestor operațiuni fixăm întotdeauna ținta înainte și după impact. Toate rachetele lansate de pe crucișătoarele noastre și-au lovit ținta", a declarat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul Igor Konașenkov.

"Este un fapt. Altfel, ar fi însemnat că ținte ale Statului Islamic îndepărtate unele de altele au explodat singure", a adăugat el.

Un oficial american a afirmat joi pentru agenția France Presse, confirmând o informație a postului de televiziune CNN, că patru rachete rusești lansate miercuri de Rusia au căzut în Iran.

Această sursă nu a oferit detalii în legătură cu regiunile lovite din Iran, țară aliată a Rusiei în apărarea regimului condus de Bashar Al-Assad, și nici despre pagubele provocate de rachete.

"Spre deosebire de CNN, nu ne bazăm pe surse anonime, ci arătăm traiectoria rachetelor noastre și țintele lor practic în timp real", a dat asigurări purtătorul de cuvânt.

Omenirea se pregătește pentru o nouă dezvăluire epocală!... EXPLOZIE puternică la gara din Ankara, soldată cu zeci de morţi şi răniţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x