Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Germania e în teroare după atentatele armate. Românca aflată pe lista celor nouă morți ar fi fost însărcinată

Teroare în Germania! Un bărbat a împuşcat 10 oameni înainte de a se sinucide. Printre aceştia, se află şi o româncă, anunţă jurnaliştii străini. Ministerul de Externe nu confirmă încă informaţia, dar spune că până la acest moment nu au fost identificate toate victimele. Atacatorul, extremist de dreapta, ura migranţii şi a deschis focul în două cafenele.

Era ora locală 22 când în cartierul în care trăieşte şi această româncă s-a declanşat coşmarul. Înarmat până în dinţi, Tobias Rathien poza, imagini cu el a deschis focul în două cafenele frecventate de imigranţi. Oamenii nu au avut nicio şansă.

O româncă, printre cele nouă victime în atentatul din Germania

Singura femeie ucisă, mamă a doi copii şi însărcinată din nou, are origini româneşti susţine presa germană.

Hotărât să îşi pună planul în aplicare, atacatorul nici nici nu a coborît din maşină. A tras la foc automat apoi a dispărut. Localurile aveau specific oriental şi erau frecventate în special de către cei din comunitatea kurdă.

Alarma s-a dat imediat. Micul orăşel din apropiere de Frankfurt s-a transformat într-o fortăreaţă. Poliţişti înarmaţi însoţiţi de câini de urmă au blocat străzile, iar din aer un elicopter a survolat oraşul în căutarea atacatorului. 9 oameni au murit pe loc. Mulţi localnici au avut nevoie de îngrijiri după ce au suferit atacuri de panică.

Atacatorul a fost găsit, după câteva ore, acasă. Îşi luase viaţa, dar nu înainte de a-şi ucide mama şi de a semna o scrisoare în care confirma motivaţia xenofobă şi rasistă a atacului.

Recomandari