Antena Căutare

Atentat in Republica Moldova: Seful ANRE, ranit dupa ce autoturismul sau a sarit in aer

Directorul Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) din Republica Moldova, Nicolae Raileanu, a fost ranit usor, aseara, dupa ce autoturismul sau a sarit in aer, in fata Spitalului Oncologic din Chisinau, relateaza presa de peste Prut.

UPDATE: Explozia masinii directorului ANRE, Nicolae Raileanu, ar putea fi provocata de o grenada. „Sunt motive care ne face sa presupunem ca a fost o explozie provocata de o grenada. A fost gasita o placa metalica cu date initiale care pot apartine unei grenade", a declarat ministrul de interne, Alexei Roibu.

Potrivit martorilor, masina a sarit in aer in momentul in care Raileanu s-ar fi urcat in ea, flacarile extinzandu-se si asupra unui microbuz parcat in apropiere. Vehiculele au ars complet.

Martorii spun ca deflagratia a fost atat de puternica, incat a fost auzita la o distanta mai mare de un kilometru. O asistenta medicala sustine ca in timpul exploziei Raileanu era in masina si ca a fost ranit. El ar fi fost intr-o vizita la o persoana internata in Spitalul Oncologic.

„Ma simt fericit ca am ramas in viata. Automobilul este absolut distrus. A fost aruncat in aer", a declarat Raileanu, conform unimedia.md.

Citeste si Jurnalul!

Foto: ziarelive.ro

Medicii unei clinicii din Germania vor inspecta spitalul in care va fi internata Iulia Timosenko... O femeie din SUA a incercat sa isi vanda copilul, printr-un anunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x