Antena Căutare

Atenție! Acest gen de fotografie este stric interzis! Cine încalcă legea primește doi ani de închisoare!

„Upskirting-ul” sau fotografiile realizate sub fustele femeilor fără ştirea acestora va deveni o infracţiune în Germania. O lege similară a fost votată și în Marea Britanie. În plus, este interzisă și fotografierea decolteului fără știrea persoanei în cauză.

Atenție! Acest gen de fotografie este stric interzis! Cine încalcă legea primește doi ani de închisoare!
Acest gen de fotografie este interzis

„Realizarea neautorizată de imagini şi secvenţe care arată zone intime ale altor persoane fotografiate sau filmate sub haine”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Seibert.

Până în prezent, era considerată infracțiune doar în momentul în care contravenientul atingea sau hărțuia persoana în cauză. Însă, din anul 2015 pedepsele au devenit mai grave. Pentru publicarea de imagini care pot dăuna reputației persoanei care se regăsește în imagini se pot primi doi ani de închisoare.

„Fotografierea unei femei pe sub fustă sau în decolteu este o încălcare umilitoare şi nejustificată a vieţii private”, a declarat ministrul german al justiţiei, Christine Lambrecht.

În ianuarie, Parlamentul britanic a adoptat un proiect de lege prin care cine realizează fotografii pe sub fustele femeilor pot primi doi ani de închisoare.

Erdogan consideră ”inacceptabile” declaraţiile lui Macron cu privire la ”moartea cerebrală” a NATO... Până la 600 de militari americani urmează să rămână mobilizaţi în Siria, anunţă şeful Pentagonului Mark Esper şi insistă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x