Căutare Live

Atenție! Dacă ești sunat și întrebat la telefon "Mă auziți acum?", închide imediat!

Oamenii legii din Marea Britanie au lansat un avertisment cu privire la o metodă tehnologică ce începe să ia amploare și în România.

Este vorba despre amprenta vocală, cea care ține locul semnăturii în contactul clientului cu banca.

Concret, mai mulți britanici au primit apeluri de la persoane necunoscute, care i-au întrebat ”Mă auziți acum?”. Răspunsul ”DA” pare să le golească de bani conturile, scrie The Independent.

Avertismentul a fost lansat de instituția Federal Communications Commission (FCC) care a explicat că scopul infractorilor este acela de a înregistra amprenta vocală a unor persoane pe care le au în vizor și ale căror date bancare deja le cunosc, după ce polițiștii au primit mai multe plângeri în acest sens.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Atac armat într-o școală din SUA. Trei persoane și-au pierdut viața, printre care un copil și însuși agresorul...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri