Antena Căutare

Au ars de vii! Cel puțin 50 de morți și zeci de răniți, după ce două autobuze s-au ciocnit violent (FOTO)

Cel puţin 50 de oameni au murit arşi, după coliziunea a două autobuze, care apoi au luat foc! Cumplitul incident s-a petrecut în Ghana!

Cel puţin 50 de oameni au murit arşi, după coliziunea a două autobuze, care apoi au luat foc! Cumplitul incident s-a petrecut în Ghana!

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Ghana, David Eklu, a declarat că accidentul s-a produs pe autostrada care leagă oraşele Kintampo şi Tamale, în momentul în care cele două autobuze, în care se aflau aproximativ 100 de persoane, s-au ciocnit frontal.

Au ars de vii! Cel puțin 50 de morți și zeci de răniți, după ce două autobuze s-au ciocnit violent (FOTO)a

"Autobuzele au luat foc, după coliziune. Este prea devreme pentru a spune cu certitudine câţi oameni au murit, dar au fost confirmate până acum 50 decese", a declarat Eklu, conform celor de la news.ro.

Multe dintre victime au ars de vii. Alte 50 de persoane au fost rănite, poliţia anunţând că bilanţul morţilor ar putea creşte.

Au golit peste 11.000 de carduri într-o noapte. Toată poliția îi caută pe cei care au furat peste 3 milioane de lire ste... Video. Un preot este înjunghiat în timpul slujbei de dimineață, Imagini care vă pot afecta emoțional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x