Antena Căutare

Au purtat o brățară și au murit! Alți patru oameni au ajuns de urgență la spital - Foto

Trei persoane au murit din cauze necunoscute şi alte patru au fost internate de urgență la spital în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie, date de obicei participanţilor la intrarea la unele evenimente. 

Trei persoane au murit din cauze necunoscute şi alte patru au fost internate de urgență la spital în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie.

Aceste brățări portocalii sunt date de obicei participanţilor la intrarea la unele evenimente.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat printr-un apel la numărul american de urgenţă 911 în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La faţa locului, într-un apartament, au fost găsite cinci dintre victime, încă una în liftul clădirii şi a şasea victimă pe o stradă din apropiere.

Starea celor spitalizaţi este serioasă sau critică. Poliţia încearcă să obţină informaţii de la oricine a participat sau are cunoştinţă de un eveniment sau petrecere la care cei prezenţi au primit acel fel de brăţări portocalii din hârtie.

VIDEO. Cum a reacționat un hoț român, plesnit peste ceafă de un spaniol hotărât să „altoiască” mai mulți tâlhari! „Ce fa... Avertisment de maximă importanță, la nivel mondial! „Sunt tot mai accelerate, ceea ce ne înscrie pe un curs extrem de pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x