Antena Căutare

Audrey Moon, o tânără de 19 ani, s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei

O tânără din SUA s-a îndrăgostit profund de un bărbat cu 42 de ani mai mare și i-a devenit soție. La început, părinții lui Audrey Cheyenne-Smiley Moon s-au împotrivit relației, dar, în cele din urmă au reușit să-l accepte pe bărbatul de 61 de ani ca ginere.

audrey-kevin-colaj
Tânăra de 19 ani susține că s-a îndrăgostit la prima vedere de bărbatul cu 42 de ani mai în vârstă | Facebook

Audrey Cheyenne-Smiley Moon are 19 ani și este ofițer de poliție militară. Tânăra este căstărită cu un veteran care a lucrat în același domeniu, care are 61 de ani. Cei doi s-au confruntat cu păreri negative la începutul relației, însă cu timpul, familiile lor au învățat să accepte situația, potrivit DailyStar.

Audrey Cheyenne-Smiley Moon este căsătorită cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă și, deoarece cuplul este unul atapic, cei doi și-au spus povestea în presa internațională.

Audrey şi Kevin, din California s-au cunoscut pe o aplicație online de întâlniri, în anul 2020, iar conversațiile i-au făcut să se îndrăgostească. La început au vorbit despre profesie, deespre armată, iar apoi au simțit că pot vorbi unul cu altul despre orice.

Citește și: Michael Stomatuk e bărbatul "asaltat" și de femei, și de bărbați: "Toți mă vor, îmi spun mereu să-mi părăsesc iubita"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum l-a întâlnit Audrey Cheyenne-Smiley Moon pe Kevin

După câteva luni de discuții online cei doi s-au întâlnit față în față.

„Am fost atât de încântată și de emoţionată la prima noastră întâlnire. El încă vorbește cu pasiune despre ziua în care m-a văzut. Kevin a făcutprimul pas. El mi-a luat fața în mâini și am avut primul nostru sărut când ne-am întâlnit prima. Amândoi suntem de părere că a fost dragoste la prima vedere”, a povestit Audrey despre prima întâlnire cu bărbatul care este mai în vârstă decât părinții ei.

Citește și: Ea are 21, el are 54 și formează un cuplu. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit tânăra despre iubitul ei, pe TikTok

Kevin a avut înainte o căsnicie de 19 ani și este tatăl a doi copii de 16 și 23 de ani. Dacă ei au acceptat relația tatălui cu ușurință, părinții fetei, în vârstă de 38 și 43 de ani, au avut o perioadă în care și-au arătat dezacordul vehement. Părinții fetei au avut nevoie de un timp mai îndelungat pentru a accepta situația.

Părinții lui Audrey Cheyenne-Smiley Moon au sunat la poliție când au aflat despre relația tinerei

„Am fost sinceri în cee ace privește relația noastră cu cei din jur, însă la început nu i-am spus familiei. Până la urmă le-am spus și părinților, car eau avut o reacție foarte, pentru că le-am spus despre noi într-un mod nepotrivit. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el și când ne-am întors, afară ne aşteptau familia mea și un echipaj de poliţie. A fost teribil la început, dar Kevin m-a susținut, nu a rneunțat la noi și le-a arătat părinților cât d emult mă iubește.

Citește și: Cheryl McGregor și logodnicul ei Quran McCain, cuplul controversat, cu o diferență de vârstă de 37 ani. Cum arată îndrăgostiții

Trei zile părinții mei au țipat la Kevin de fiecare dată când venea să mă vadă și făceau tot posibilul pentru a-i spune cât de groaznic este că mă iubește. Kevin a tăcut şi a continuat să le dovedească că mă iubeşte cu adevărat şi profund. După acea perioadă, părinții au început să-l accepte, iar acum se înțeleg bine.

Audrey și Kevin Moon s-a căsătorit, locuiesc împreună și își doresc să aibă și un copil împreună. Tânăra spune că n-are teamă să-și manifeste sentimentele în public, deși a obserbvat priviri caudate pe stradă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x