Antena Căutare

Autocarul morții! Peste 20 de persoane și-au pierdut viață după căderea în gol a unui autocar! Filmul tragediei

Un autocar plin cu turişti a căzut, duminică 1 decembrie, într-o râpă, provocând moartea a 22 de persoane, dar şi rănirea a altor 21, toţi cetăţeni tunisieni.

Autocarul morții! Peste 20 de persoane și-au pierdut viață după căderea în gol a unui autocar! Filmul tragediei
Autocarul morții

Plecat din Tunis şi cu destinaţia Ain Draham, iar ulterior autocarul a ieşit de pe carosabil și a căzut în gol. Victimele sunt toate de naţionalitate tunisiană, a precizat Ministerul Turismului.

În total, 43 de persoane se aflau la bordul autocarului care „a căzut într-o râpă după ce a lovit o barieră de fier”. Toate persoanele rănite au fost transferate spre spitalele din zonă.

Regiunea montană Ain Draham, locație în care a avut loc accidentul. Aceasta este o destinaţie apreciată de tunisieni, care se deplasează în număr mare în această perioadă a anului pentru a petrece timpul liber.

Mortalitatea rutieră în Tunisia este cea mai ridicată din Africa de Nord după Libia, cu peste 24 de morţi la 100.000 de locuitori.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, arestat în legătură cu atacul de la Haga... VIDEO/ Atac armat! O persoană a tras într-o mulțime de oameni! Cel puțin 11 persoane au fost împușcate și rănite! Suspec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x