Antena Căutare

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: "Nu doar plămânii sunt afectați!" Ce se întâmplă în corpul uman

În urma efectuării a 29 de autopsii ale unor pacienți decedați din cauza coronavirusului, o echipă de cercetători chinezi a făcut publice concluziile devastatoare la care s-a ajuns. Nimeni nu credea că poate fi atât de rău!

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: "Nu doar plămânii sunt afectați!" Ce se întâmplă în corpul uman Galerie
Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus

Seful echipei de cercetători, Wang Guiqiang, a prezentat rezultatele studiului în cadrul unei conferințe susținute la Beijing, potrivit agenției Xinhua, citată de DailyFinland, potrivit Mediafax.

Concluziile prezentate de medicul chinez sunt următoarele: noul coronavirus distruge sistemul imunitar și produce schimbări patologice severe în plămânii pacienților.

Coronavirusul duce și la apariția unor secreții în tuburile bronhiale, ceea ce îngreunează circulația oxigenului.

Nu doar plămânii sunt afectați. Medicii chinezi au descoperit și că inima, ficatul sau rinichii au de suferit.

În urma autopsiilor, aceste organe au fost găsite în diferite stadii de deteriorare.

Mai mult, din cauza distrugerii sistemului imunitar, pacienții devin mai vulnerabili la alte infecții bacteorologice și fungice, infecții care agravează starea și pot duce chiar la deces.

Vă reamintim că noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 906, iar numărul morților la 13.

UPDATE miercuri, 25 martie, ora 13:27. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns miercuri la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 18 pacienţi, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

J.K. Rowling oferă o licenţă profesorilor pentru a citi "Harry Potter" elevilor aflaţi în izolare... ONU îndeamnă eliberarea de urgenţă a anumitor deţinuţi din întreaga lume în vederea evitării unor ”ravagii” Covid19 înch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x