Antena Căutare

Autorul atentatului sinucigas de la Stockholm era casatorit cu o romanca

Sotia autorului atentatului sinucigas de la Stockholm este romanca. Femeia, nascuta, in Romania are propriul salon de frumusete si locuieste in orasul britanic Luton.


Prima explozie s-a produs intr-o masina, parcata in apropierea unei strazi aglomerate. Expertii cred ca la bord se aflau butelii de gaz. Vehiculul a fost cuprins de flacari si au urmat alte cateva deflagratii mai putin puternice.

In timp ce pompierii stingeau incendiul, la cateva sute de metri a fost gasit cadavrul unui barbat ucis de o alta explozie. Un martor, medic de profesie, a declarat ca omul pare sa fi purtat bomba asupra lui. Doua persoane aflate in apropiere au suferit rani minore.

Politistii au cercetat intreaga zona, pentru a vedea daca nu existau alte bombe neexplodate. Cu 10 minute inaintea deflagratiilor, un mesaj electronic de avertisment a fost primit de serviciul suedez de siguranta si de o agentie de presa. Mesajul ameninta cu atacuri asupra Suediei, ca riposta la prezenta trupelor sale in Afganistan si la caricaturile cu profetul Mahomed, publicate acum trei ani.

VIDEO! Romanii, ironizati la „Saturday Night Live”... Media: 42 de ziaristi au fost ucisi in 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x