Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Au auzit un sunet ciudat în casă, provenind dintr-un perete. Când au descoperit cauza, au suferit un șoc - Foto

Auzeau un sunet ciudat în casă. Când au descoperit cauza, au suferit un șoc

Un cuplu din Spania a fost deranjat timp de doi ani de un sunet straniu ce venea dintr-un perete al locuinței lui, intensificând-se pe măsură ce trecea timpul. Când s-au hotărât să afle ce anume produce sunetul, cei doi parteneri au suferit un șoc.

Cei doi spanioli din municipiul Pinos Puente, situat în provincia Granada, au povestit că nu puteau dormi din cauza acelui sunet ce s-a intensificat în timp, provenind dintr-un perete al dormitorului lor.

Au fost șocați să afle că în peretele de unde provenea sunetul se afla un stup de albine imens.

Stupul era format din aproximativ 80.000 de albine și ajunsese să ocupe o bună parte din suprafața peretelui.

„Nu înțeleg cum au putut trăi timp de doi ani cu albinele. Nu puteau dormi. Își petreceau nopți întregi ascultându-le. Mi-a luat șapte ore să extrag albinele și să le ghidez către munți”, a spus un apicultor care s-a ocupat de stupul de albine descoperit în peretele cuplului spaniol.

Bărbatul a folosit un aspirator special pentru a prinde albinele, după care le-a relocat. Apicultorul este implicat într-un proiect denumit Colmena Sanadora, destinat menținerii albinelor în viață. El și alți specialiști ajută familiilor să scape de albine într-un mod necostisitor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro