Antena Căutare

A fost creat pentru a rezista Apocalipsei, însă a pierdut lupta cu o pasăre. Avionul a aterizat de urgență

Avionul E-6B Mercury, al marinei americane, a fost proiectat pentru a resista unui atac nuclear, însă a fost pus la pământ de către o pasăre. Pagubele depășesc două milioane de dolari.

Avionul E-6B Mercury, al marinei americane, a fost proiectat pentru a resista unui atac nuclear, însă a fost pus la pământ de către o pasăre. Pagubele depășesc două milioane de dolari.

În timpul unui exercițiu ce a avut loc la o bază aeriană din Maryland, Statele Unite ale Americii, unul dintre motoarele avionului E-6B Mercury, a fost lovit de o pasăre.

Aeronova a fost proiectată pentru a face față unui atac nuclear, însă contactul cu pasărea a produs pagube semnificative. În urma incidentului, pilotul a fost nevoit să aterizeze, nu au existat victime.

Incidentul a fost catalogat ca fiind de “Clasa A”, ceea ce înseamnă “pagube de peste 2 milioane de dolari, moarte sau handicap permanent”.

Grevă generală şi manifestaţie la Barcelona după a patra noapte de violenţe în Catalonia... Justiţia franceză emite un mandat internaţional de arestare a liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi şi a lui A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x