Căutare Live

Avion prăbușit în Turcia. Toți cei șapte morți din accidentul aviatic erau membri ai serviciilor de securitate

Tragedie în Turcia, după ce un avion s-a prăbușit. Șapte oameni au murit, anunță autoritățile care anunță că victimele erau membri ai serviciilor de securitate.

Avion prăbușit în Turcia

trend.az

Şapte membri ai serviciilor de securitate au fost ucişi în accidentul unui avion de recunoaştere prăbuşit în provincia Van din estul Turciei, a anunţat agenţia de presă de stat Anadolu, preluată de agențiile internaționale, care citează un anunţ făcut joi de ministrul de interne turc.

"Avionul de recunoaştere" s-a prăbuşit în provincia Van, a precizat Anadolu, citându-l pe ministru.

Guvernatorul provinciei a adus un omagiu pe Twitter celor şapte "eroi" şi a transmis condoleanţe familiilor lor. O anchetă a guvernului este în curs de desfăşurare, a adăugat el.

Doi piloţi turci au murit în 2018 când un avion militar s-a prăbuşit în timpul unui exerciţiu în provincia Izmir din vestul ţării. Provincia muntoasă şi izolată Van, de la graniţa cu Iranul, a fost lovită în februarie de două avalanşe ce au făcut 41 de morţi.

Românii din Ucraina reclamă încălcarea dreptului la educaţie în limba maternă şi acuză ”un genocid cultural-lingvistic”:... Masca de protecție, obligatorie la plajă și la piscină. Măsuri drastice impuse în Spania...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri