Antena Căutare

Avionul ucrainean cu 176 de oameni la bord a fost doborât cu rachete cu rază scurtă de acţiune

Confirmarea vine dintr-o filmare făcută de o cameră de supraveghere de lângă baza militară de unde s-a tras. În imagini a fost surprins şi momentul prăbuşirii aeronavei după impact.

Prima rachetă care este lansată spre avion atinge ţinta în fix 17 secunde. Distanţa dintre Bază şi aeronavă, în mod clar, este foarte mică. Estimez maximum trei-patru kilometri. Impactul este vizibil în aer.

Se pare că piloţii nu pierd controlul imediat. 00.33 PLEACĂ A DOUA RACHETĂ 16 secunde mai târziu, o altă rachetă TOR-M1, cu rază scurtă de acţiune, este lansată. Din acelaşi loc. 11 secunde şi avionul este lovit în plin. Nici acest impact nu îl doboară imediat. Este vizibilă pierderea controlului, dar nu în totalitate. În câteva secunde. explodează!

Sonia revine cu întoarcere spre augmentat. De la PM în deschidereAvionul Boeing 737 a fost doborât, în apropiere de aeroportul din Teheran, după cinci minute de la decolare. Părţi din fuselaj s-au întins pe mai mulţi kilometri pătraţi, mai ales pentru că parte din aeronavă a explodat în aer.

Prima rachetă a lovit partea din faţă, sub carlinga piloţilor.

A doua rachetă a lovit coada aeronavei. Apoi, cu "ajutorul" combustibilului din rezervor. s-a produs explozia fatală. 176 de oameni au murit în urma acestui atac, fără precedent. O greşeală, asumată acum de Gărzile Revoluţionare Iranieie, care ar fi confundat avionul cu o ameninţare americană. Informaţiile deţinute de cutiile negre ale aeronavei nu au fost, încă, date publicităţii. Ancheta e în curs.

Erdogan anunţă că trimite trupe în Libia... VIDEO/ Imaginile surprinse la o şcoală din America arată momentul in care o furtună dărâmă zidul clădirii de sport unde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x