Antena Căutare

De partea greșită a legii: Un avocat a fost arestat pentru că a refuzat să plătească un dans în poală

Un avocat din Oregon a fost arestat din cauză că a refuzat să plătească un dans în poală primit într-un club de striptease. Suspectul a fost reținut după o urmărire ca-n filme.

De partea greșită a legii: Un avocat a fost arestat pentru că a refuzat să plătească un dans în poală
Un avocat a refuzat să plătească un show privat de 15 minute dintr-un club de striptease din suburbie

Un avocat din Oregon a fost de partea greșită a legii după ce autoritățile au declarat că acesta a refuzat să plătească un dans lasciv în cadrul unui club de striptease din suburbii, lucru care i-a forțat pe reprezentanții legii să alerge prin tot cartierul după nelegiuit.

Oamenii legii au fost chemaţi după ce bărbatul a refuzat să plătească pentru un dans în poală la clubul de striptease Sunset Strip Gentleman’s Club din oraşul Portland.

Dylan T. Vinzant, în vârstă de 38 de ani, a sărit garduri, a trecut prin tufișuri de mure și printr-un tunel de tren, în speranța că va scăpa.

Vinzant a fost în primă instanță de acord să plătească 200 de dolari pentru un show privat de 15 minute. Dar, după înfăptuirea dansului, bărbatul a fugit, reuşind să scape de oamenii de pază ai localului.

Bărbatul este acuzat de încălcare a proprietăţii şi furt. Vinzant va apărea în faţa unui judecător, de această dată în calitate de inculpat, pe 11 martie.

Ankara speră să ajungă la un acord privind migranţii cu UE până la summitul european de la 26 martie... Preşedintele Parlamentului European, italianul David Sassoli, în carantină 14 zile la domiciliu la Bruxelles, după ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x