Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Băiețelul răpit din pântecul mamei sale a deschis ochii pentru prima oară și se luptă pentru viața lui: "Fiul meu a deschis ochii!"

Crima care a șocat o lume întreagă! O mămică însărcinată în luna a noua a fost omorâtă cu bestialitate de o femeie care i-a răpit bebelușul din pântece! Tânăra a fost păcălită de criminală că îi va oferi niște hăinuțe gratuite, discuție purtată prin intermediul unui grup de mămici.

Bebelușul răpit din pântecele mamei a deschis pentru prima oară ochii și se luptă pentru viața sa! Tatăl îndurerat nu s-a despărțit nicio clipă de lângă puiul său orfan de mamă și se roagă încontinuu la Dumnezeu pentru o minune. Ce șanse îi dau medicii

O mămică însărcinată în luna a noua a fost omorâtă cu bestialitate de o femeie care i-a răpit bebelușul din pântece! Tânăra a fost păcălită de criminală că îi va oferi niște hăinuțe gratuite, discuție purtată prin intermediul unui grup de mămici.

Marlen Ochoa López era o tânără de 19 ani de origine latină care trăia în Chicago. Tânăra a fost omorâtă și ulterior i s-a furat copilașul din pântece. Ea se pregătea să nască cel de-al doilea copilaș, când pe data de 23 aprilie a fost dată dispărută, într-o suburbie din sud-estul orașului Chicago.

În aceeași zi, o altă femeie a sunat la serviciul de urgență pentru a anunța o naștere cu probleme. Paramedicii au decis internarea bebelușului din cauza semnelor vitale extrem de slabe.

Ulterior, poliția a identificat cadavrul unei femei cu numele de Marlen Ochoa Lopez și s-a confirmat că această femeie a fost victima unui atac în care i s-a furat bebelușul aflat în pântece.

Autoritățile menționează faptul că au fost reținute patru persoane suspecte de omor, care au fost interogate vizavi de crima comisă cu sălbăticie.

Potrivit presei locale, se pare că identitatea bebelușului cu semne vitale slabe a fost confirmată cu probe ADN. Din păcate, bebelușul s-a dovedit a fi copilul lui Marlen și a soțului său, Yiovani López.

Înainte de confirmarea probelor ADN, autoritățile au transmis faptul că mașina lui Marlene Ochoa López a fost găsită la încpeutul lunii mai, în colțul casei femeii care a solicitat ambulanța pentru a interveni la o "naștere cu probleme".

Citește și: O fetiță de trei ani a murit după ce a băgat în gură un încărcător! Micuța era în vizită la bunici

Femeia a fost victima unei înșelătorii

Ultima dată când Marlene a fost văzută a fost pe data de 23 aprilie, atunci când a ieșit din clădirea facultății unde studia. Tânăra era însărcinată în nouă luni și urma să nască pe 5 mai.

Potrivit familiei, Marlene era căsătorită și avea un copilaș de 3 ani. În ziua în care a dispărut, tânăra mămică urma să meargă să-și ia fiul de la grădiniță, dar din păcate, nu a mai ajuns niciodată.

Potrivit datelor din telefonul mobil, se pare că tânăra este membră a unui grup de mămici, iar ultimul schimb de mesaje a fost cu o femeie care i-a promis că îi oferă hăinuțe de bebeluș gratis.

Autoritățile au indicii că acea femeie este cea care a dus-o pe Marlene în subsolul casei și a strangulat-o cu un cablu electric, după care i-a scos bebelușul din pântece.
Câteva ore mai târziu, femeia în vârstă de 46 de ani, a chemat ambulanța și a menționat că bebelușul pe care l-a născut acasă este palid și vânăt, în același timp.

Bebelușul a fost internat la spital în stare gravă, iar acea femeie a inițiat pe platforma online GoFoundMe o campanie de strângere de fonduri pentru înmormântarea bebelușului grav bolnav.

Bunica bebelușului a anunțat dispariția femeii și a oferit o recompensă de 25.000 de dolari pentru cine îi găsește fata însărcinată. De asemenea, soțul femeii s-a declarat depășit de această situație disperată.

În prezent, tatăl se află alături de fiul său care se luptă pentru viața sa. Micuțul este internat în secția de terapie intensivă și se află în stare gravă după ce a fost tăiat din pântecele mamei sale, fără a primi ajutor medical în primele minute din viața sa, care de altfel au fost vitale. Potrivit declarațiilor tatălui său și ale doctorilor, bebelușul are un spirit puternic de supraviețuire și se luptă cu toate resursele lui pentru viață.

Bebelușul a fost fotografiat duminică de un pastor, în timp ce se afla în brațele tatălui său, care nu s-a despărțit o secundă de el. Deși medicii i-au propus să îl deconecteze de la aparate, tatăl a mărturisit că speră într-un "miracol" și se roagă la Dumnezeu să i-l lase alături.

O persoană care le-a fost aproape povestește că "nu am făcut altceva decât să ne rugăm, iar în timp ce ne rugam el și-a deschis ochii, iar tatăl său a spus:" Oh, Dumnezeule, s-a întâmplat minunea! Fiul meu și-a deschis ochii!", povestește Cecilia Garcia pentru CNN.

Garcia spune că a fost îngrozită să afle de această tragedie, mai ales că familia era una unită și foarte iubitoare. Toată țara a fost impresionată de cazul în care tânăra mamă a fost ucisă, iar acum cetățenii și-au unit forțele pentru a ajuta această familie lovită puternic de soartă.

Ultimele informații obținute au arătat că femeia criminală era obsedată de copii mici și mai ales de ideea de a avea un băiat.

Polițiștii au descoperit pe contul de Facebook al acesteia un colaj cu două poze, într-una fiind cu fiul său, iar în cea de-a doua cu fiul răpit din pântecul lui Marlen. Potrivit cunoștințelor, se pare că fiul de 20 de ani al Clarisei a murit în urmă cu puțin timp, lucru care a afectat-o extrem de mult.

Potrivit anchetei realizate de autorități, Marlen a fost victima Clarisei, o femeie de 46 de ani și a fiicei sale, în vârstă de 24 de ani. Cele două i-au atras atenția tinerei cu un album foto, iar pe la spate, Clarisa, persoana de 46 de ani, a strangulat-o pe tânără cu un cablu.

Deși mămica îngrozită a pus mâna la gât pentru a evita strangularea, fata de 24 de ani, i-a smuls deget cu deget mâna de pe gât pentru ca mama sa să o poate omorî cu cablul.

După ce au omorât-o, cele două femei i-au despicat pântecul fetei, i-au scos bebelușul din burtică și au aruncat corpul acesteia la ghena de gunoi.

Citește și: Crimă înfiorătoare! Un cioban este acuzat că a ucis o tânără de doar 23 de ani și i-a aruncat cadavrul în pădure

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro