Antena Căutare

Barack Obama, despre contracandidatul sau: Eu cred ca sufera de "romnezie"

Barack Obama si-a reluat atacurile la adresa lui Mitt Romney, dupa ce joi seara au participat la New York la o incetare a "ostilitatilor" plina de ironii, acuzandu-l ca sufera de "romnezie", un mod de a ironiza oportunismul republicanului inaintea ultimei dezbateri, luni, relateaza AFP.

Obama a lansat acest nou atac intr-un campus universitar din Virginia (est), pe o tema familiara, si anume o recenta schimbare de pozitie a lui Romney, in urma unei campanii foarte conservatoare la inceputul anului, in cursul alegerilor primare republicane.

"Domnul conservator vrea ca noi sa credem ca glumeste despre tot ceea ce a spus in decursul acestui an", a declarat presedintele democrat in exercitiu.

"Trebuie sa dam un nume acestei boli de care sufera. Eu cred ca se numeste romnezie", a adaugat Obama, declansand o explozie de ras in public si un val de comentarii pe Twitter.

Democratul il acuza de 15 zile pe adversarul sau ca si-a diluat sau schimbat mesajul asupra mai multor probleme legate de societate, intre care accesul la masuri de contraceptie, egalitatea salariilor intre barbati si femei si dreptul la avort, cu scopul de a atrage voturi din partea femeilor, cu mai putin de trei saptamani inainte de alegerile prezidentiale de la 6 noiembrie.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Presedintele Siriei este acuzat ca a comandat atentatul cu bomba din Liban... O nava finlandeza a fost "atacata" de marina israeliana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x