Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

A murit deasupra iubitei sale, în timpul unui „maraton” de amor! A rezistat până-n runda a șaptea: „A pus pariu cu mine...”

Moarte suspectă într-o cameră de hotel. Vrând să-și demonstreze virilitatea, un bărbat și-a provocat iubita la un „maraton” de amor. În timpul celei de-a șaptea rundă, s-a prăbușit, fără suflare, peste partenera sa.

Moarte suspectă într-o cameră de hotel. Vrând să-și demonstreze virilitatea, un bărbat și-a provocat iubita la un „maraton” de amor. La a șaptea rundă, s-a prăbușit, fără suflare, peste partenera sa.

Victima, identificată doar ca „Davy” a avut o propunere bizară pentru iubita sa, „Loveth”. Bărbatul a provocat-o la un „maraton” de amor, vrând să vadă care dintre ei va ceda primul, relatează Pulse Ghana.

Cuplul a închiriat o cameră într-un hotel din Lagos, Nigeria, și și-a pus în aplicare planul. La a șaptea rundă, bărbatul s-a prăbușit, fără suflare, peste partenera sa.

După ce a reușit să iasă de sub trupul fără viață al iubitului său, femeia a fugit din cameră, căutând ajutor. Managerul hotelului a sunat imediat la Poliție.

În fața anchetatorilor, femeia a vorbit despre „maratonul” de amor și despre dorința nebună a bărbatului de a-și dovedi potența. „Era sigur că el va câștiga, a pus pariu cu mine pe o sumă de bani”.

Corpul bărbatului a fost dus la un spital pentru autopsie, care va stabili cauza morții. În funcție de rezultate, femeia ar putea fi acuzată de omor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro