Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Timp de 9 luni, Alex a fost torturat de femeia pe care o iubea, mama copiilor săi: „Arunca apă clocotită pe mine, folosea șurubelnițe să mă înjunghie, dar n-o puteam părăsi”

O femeie are nevoie de 9 luni pentru a crea viață. Tot de 9 luni a avut nevoie iubita lui Alex pentru a-l transforma într-o carcasă goală, la un pas de moarte, după ce a fost torturat și umilit în mod constant. Când a fost găsit, tânărul avea brațele arse, după ce mama copiilor săi turnase apă clocotită pe el.

barbat batut, iubita tortionara

O femeie are nevoie de 9 luni pentru a crea viață. Tot de 9 luni a avut nevoie iubita lui Alex pentru a-l transforma într-o carcasă goală, la un pas de moarte, după ce a fost torturat și umilit în mod constant. Când a fost găsit, tânărul avea brațele arse, după ce mama copiilor săi turnase apă clocotită pe el. „O iubeam nespus, n-o puteam părăsi.”

Povestea dramatică a lui Alex Skeel se încheie cu momentul în care a fost salvat de polițiști, după ce vecinii îi auziseră urletele disperate de durere. A fost găsit tremurând, ascuns sub scările casei. Medicii spun că dacă nu s-ar fi intervenit atunci, acelea ar fi fost utimele ore din viața sa.

Arunca apă clocotită pe el

Timp de 9 luni, Alex a fost supus unui tratament inuman de femeia alături de care voia să îmbătrânească. Era atacat în mod constant cu diferite „arme”: ciocan, șurubelniță, cuțit de pâine, chiar și cu o perie de păr ruptă. În fiecare zi, din momentul în care deschidea ochii, primul gând al tânărului era care va fi metoda de tortură a zilei? Înjunghiere? Lovituri? Va fi ars cu apă clocotită?

„Nu puteam să plec. O iubeam nespus. Dacă fugeam, mi-aș fi putut pierde copii”, a explicat Alex.

Într-o zi, țipetele bărbatului au fost auzite de mai mulți vecini. Speriați, oamenii au sunat imediat la Poliție și au cerut ajutorul. În momentul în care au ajuns în fața ușii, Jordan, iubita torționară, i-a invitat liniștită pe ofițeri să intre.

„Jordan ne-a deschis ușa și ne-a lăsat să intrăm în casă. Sub scări, Alex era încolăcit pe podea, cu un prosop înfăurat în jurul brațului. În jurul lui, totul era roșu. Era sânge peste tot. Lângă el, am văzut un cuțit de pâine. Tânărul avea corpul plin de răni”, a povestit sergentu Ed Finn.

În mod surprinzător, Alex a încercat să spună că își făcuse singur rănile. Polițiștii nu au mai putut face nimic pentru el în acel moment. Au părăsit locuința celor doi.

Iubita torționară a fost arestată abia câteva săptămâni mai târziu

În momentul arestării iubitei torționare, Alex se afla într-o stare deplorabilă. Era numai piele și os, iar arsurile netratate de pe corpul lui se infectarseră. Mai mult, ca urmare a numeroaselor lovituri primite în zona capului, Alex avea hidrocefalie - o acumulare de lichid în creier - ce îi punea viața în pericol.

Astăzi, Alex, care este antrenorul unei echipe de fotbal de juniori, vrea ca povestea lui să atragă atenția societății asupra abuzului domestic suferit de bărbați. „Nu trebuie să ne fie rușine să spunem că suntem abuzați, maltratați de partenerele noastre. Se poate întâmpla oricui”, spune Alex.

În aprilie 2018, Jordan Worth, iubita torționară, a devenit prima femeie din Marea Britanie condamnată pentru abuz, primind o pedeapsă de minim 7 ani de închisoare, cu executare.