Antena Căutare

Barroso: "Datorita UE am putut evita schimbarile nedemocratice din Romania"

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso a declarat ca este mandru de actiunile intreprinse de UE si de Comisie in evitarea "schimbarilor nedemocratice" si "reinstaurarea statului de drept" in Romania.

"Avem discursul despre <>, dar este nevoie si de o Europa mai buna, o Europa bazata pe valori. Si de aceea, de exemplu , este de o importanta decisiva ca in UE toate tarile membre sa respecte statul de drept si valorile democratice ale unei societati pluraliste si libere. Tocmai de aceea vreau sa spun ca sunt foarte bucuros si mandru de rolul pe care Uniunea Europeana si Comisia Europeana il joaca in problemele aparute in Romania", a afirmat Barroso, aflat la o reuniune a Biroului grupului parlamentar al PPE, in Florenta.

"Trebuie sa fim mandri de acest lucru, pentru ca am fost in stare sa reinstauram statul de drept intr-o tara care este membra a Uniunii noastre", a mai spus Barroso.

FOTO: EPA / Intact Images

Putin: "Dacă Romney va fi ales presedinte, scutul antiracheta va fi indreptat impotriva Rusiei!"... Dorel de Rusia! Un muncitor a fost scos cu excavatorul, dupa ce s-a blocat in noroi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x