Antena Căutare

Bashar Al-Assad nu cedeaza: Siria va fi "curata de teroristi"

Damascul este pregatit "sa curete Siria de teroristi", avertizeaza presedintele Bashar Al-Assad."Poporul sirian si Guvernul sau sunt hotarati sa curete tara de teroristi si sa lupte fara incetare", i-a spus Bashar Al-Assad lui Said Jalili, emisarul ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem iranian, potrivit AFP.

"Iranul nu va permite distrugerea axei de rezistenta al carei pilon principal este Siria", a raspuns Said Jalili, apreciind ca "situatia din Siria nu este o criza interna ci un conflict al axei de rezistenta din aceasta regiune" cu Israelul si Statele Unite. "Siria este capabila sa dejoace planurile externe care vizeaza aceasta axa de rezistenta", a completat Bashar Al-Assad.

Bashar Al-Assad s-a intalnit marti cu Said Jalili, emisarul liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei. "Presedintele Bashar Al-Assad s-a intalnit cu Said Jalili, secretarul Consiliului suprem iranian pentru securitatea nationala", conform agentiei oficiale Sana.

Iranul este principalul aliat al regimului din Siria, acuzand Statele Unite, Arabia Saudita, Qatarul si Turcia ca ofera ajutor insurgentilor sirieni. Protestele violente din Siria si confruntarile armate dintre opozitie si serviciile de securitate s-au soldat pana acum cu aproximativ 20.000 de morti.

Membrele trupei rusesti "Pussy Riot", condamnate la 3 ani de inchisoare. Madonna sare in apararea lor!... AFP: UE si Consiliul Europei fac apel la respectarea Curtii Constitutionale in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x