Antena Căutare

Bătaie cu pumni și picioare într-un avion care zbura spre Spania, din cauza a doi pasageri care și-au scos măștile - Video

Incident neobișnuit petrecut la bordul unui avion cu destinația Ibiza, Spania. Mai mulți pasageri s-au luat la bătaie la scurt timp după decolare, după ce doi dintre ei și-au scos masca de protecție. Călătorii care au pornit scandalul sunt cetățeni englezi.

Bătaie cu pumni și picioare într-un avion care zbura spre Spania, din cauza a doi pasageri care și-au scos măștile - Video Galerie
Bătaie cu pumni și picioare într-un avion care zbura spre Spania | Twitter via Daily Mail

A fost bătaie ca în filme într-un avion cu destinaţia Ibiza, Spania. Doi pasageri englezi au refuzat să poarte măstile de protectie împotriva Covid-19 si s-au luat la bătaie cu ceilalti pasageri. Scandalul-monstru s-a încheiat la Ibiza, unde cei doi englezi au fost arestaţi.

Avionul în care a avut loc incidentul aparțime companiei KLM, și executa un zbor care plecase din Amsterdam cu destinația Ibiza.

Bătaie în avion. Doi pasageri englezi își scot măștile și încep scandalul

În imaginile filmate de ceilalți pasageri și făcute publice de Daily Mail, se observă cum doi bărbați, aflați sub influența băuturilor alcoolice, își scot măștile de protecție și încep să devină zgomotoși.

Cei doi vorbesc în engleză și se arată deranjați atunci când li se atrage atenția să înceteze. „Încetați! Sunt copii aici”, se aud pe înregistrare câteva persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De aici și până la agresiune fizică n-a mai fost decât un pas. Pasagerii s-au luat la bătaie cu cei care le-au atras atenția în repetate rânduri, conflictul fiind aplanat abia la destinație, pe aeroportul din Spania, acolo unde scandalagii au fost reținuți. Pilotul a informat poliția, care a trimis un echipaj să-i aștepte pe cei doi.

Imaginile vă pot afecta emoţional!

„Mi-am dorit să mor! Am vrut să urlu, dar nu am putut!”. A supraviețuit, după 141 de zile în spital, cu Covid-19! Foto... „Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x