Antena Căutare

Bătaie în avion! Pasageri ai unei aeronave s-au lovit în timpul zborului. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! - Video

O bătaie ce a avut loc între pasageri ai unui avion ce a decolat din Barcelona, Spania, a fost filmată, iar imaginile șocante au fost publicate pe internet și au devenit virale.

O bătaie ce a avut loc între pasageri ai unui avion ce a decolat din Barcelona, Spania, a fost filmată, iar imaginile șocante au fost publicate pe internet și au devenit virale.

În imaginile video se vede cum o femeie așeztă pe un scaun încearcă să lovească pasageri așezați în fața ei, după ce avionul a decolat din Barcelona, îndreptându-se către Kiev, capital Ucrainei.

Apoi, se vede cum un pasager a intervenit, și el agresiv, prinzându-i mâna femeii agresive, atunci când aceasta a încercat din nou să lovească.

Femeia poate fi auzită strigându-I obscenități însoțitoarei de zbor Lidiya Polyanskaya, o fostă prezentatoare de televiziune din Ucraina, atunci când aceasta a intervenit.

Nu se știe cu certitudine când s-a petrecut acest conflict sau pe ce linie aeriană.

Femeia din cauza căreia a izbucnit conflictul s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Ea a fost arestată după ce a aterizat avionul în Kiev.

Imagini neoficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, dezvăluite! O femeie blondă misterioasă a captat atenți... Aceasta este țara în care mamele își omoară bebelușii pe bandă rulantă: "Nu pot să am un bebeluș acum, sunt în ulti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x