Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Caz șocant! Bebeluș mort după ce părinții i-au dat să bea sânge de broască. Un vraci le-a promis că-l va scăpa de Covid-19

Un gest demn de Evul Mediu a ucis un bebeluș de doar cinci luni. Părinții i-au dat să bea sânge de broască, împotriva Covid-19, lichid procurat de la un vraci care le-a spus acestora că băutura le va scăpa copilașul de virus. S-a întâmplat într-o localitate din Republica Dominicană, iar cazul face înconjurul presei internaționale.

Foto ilustrativă

Hepta

O fetiţă de cinci luni din localitatea dominicană Comendador, de la frontiera cu Haiti, a murit după ce i s-a dat să bea sânge de broască ţestoasă, procurat de la un vraci haitian, pentru a o apăra de toate bolile, inclusiv de COVID-19, scrie presa internațională, citată de Agerpres.

Părinții și cealaltă fetiță de șapte ani au băut și ei sângele

Părinţii fetiţei şi sora ei în vârstă de 7 ani, care au băut şi ei din această licoare, sunt internaţi în stare "stabilă" la Spitalul Rosa Duarte din Comendador şi sunt îndureraţi de cele întâmplate, a declarat telefonic directoarea centrului, Dahiana Volquez.

Citește și: Imagini uimitoare! Cum a reușit un copil să scape de un urs imens! VIDEO

Potrivit lui Volquez, fetiţa decedase deja când a ajuns la spital, după ce a înghiţit băutura pregătită din mai multe ingrediente, printre care şi sânge de broască ţestoasă, pe care familia l-a procurat de la un vraci haitian pentru a se proteja de boli, printre care şi cea provocată de noul coronavirus.

Directoarea centrului a declarat pentru EFE că astfel de lucruri se petrec din cauza "ignoranţei" multor persoane, care cred că astfel de licori pot vindeca boli, când în schimb pot duce la morţi tragice.

Recomandari