Antena Căutare

Belgia: Trei romani, arestati pentru tentativa de rapire

Politia belgiana a arestat trei romani care au incercat sa rapeasca un copil de 6 ani dintr-un oras aflat in estul tarii, noteaza vineri cotidianul belgian La Derniere Heure, citat de Hotnews.

Potrivit informatiilor preliminare, doi dintre cei trei suspecti, un barbat si sora sa, au coborat dintr-o camioneta, iar cel de-al treilea suspect a ramas la volanul autovehiculului. Barbatul care a coborat din masina s-a indreptat catre copil si i-a acoperit gura cu mana, dupa care a incercat sa il urce cu forta in autovehicul. Intentia de rapire nu a fost insa dusa la capat intrucat barbatul s-a speriat in momentul in care sora baiatului si alti doi prieteni de joaca au inceput sa tipe, ceea ce i-a alertat pe vecini.


Acestia au intervenit pentru a-si proteja copiii si a-i retine pe suspecti. La scurt timp, un echipaj al politiei a sosit la locul incidentului si i-a retinut pe cei trei cetateni romani, adauga publicatia citata.

Anchetatorii isi continua cercetarile pentru a afla daca suspectii, aflati in prezent in penitenciarul de la Lantin, au comis si alte fapte similare, semnalate in trecut in zona orasului Liege.

foto: notesfromtheintern.wordpress.com

VIDEO! Pericol pentru turisti! Un lift al Turnului Eiffel s-a prabusit!... VIDEO! Hugo Chavez, in lacrimi catre Dumnezeu: "Nu ma lua inca. Mai am multe de facut pentru tara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x