Antena Căutare

Bilantul accidentului chimic din Ungaria a ajuns la 9 morti

Bilantul victimelor accidentului chimic din Ungaria a ajuns la noua morti, dupa ce o persoana ranita a murit la spital miercuri dimineata.

Ultima persoana decedata este un batrana din satul Kolontar. Acesta fusese spitalizat la Ajka, dupa ce a fost ranit in urma accidentului industrial, a anuntat autoritatea nationala pentru managementul dezastrelor, citata de MTI.

Marti, unda de poluare a ajuns in Romania, dar nu a afectat calitatea apelor Dunarii, a anuntat Administratia Nationala Apele Romane. Ph-ul are valoarea de 7,73, in conditiile in care valoarea maxima admisa este 8,5.

La 4 octombrie, sute de metri cubi de noroi rosu toxic s-au deversat dintr-un rezervor fisurat al uzinei din Ajka, exploatata de grupul ungar MAL, poluand o suprafata de 40 de kilometri patrati si distrugand ecosistemul raurilor Torna si Marcal.

Peste trei milioane de oameni au protestat in Franta fata de reforma pensiilor... Studentii englezi la jurnalism nu citesc ziarele. Internetul, principala sursa de informare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x