Antena Căutare

Atac armat în Crimeea! Cel puțin 18 persoane au murit, alte zeci au fost rănite! Mărturisirile sunt terifiante: ”Erau multe cadavre ale copiilor”

Cel puțin 18 persoane și-au pierdut viețile și alte câteva zeci au fost rănite în urma exploziei ce a avut loc la un liceu din Crimeea, informează BBC. 

Cel puțin 18 persoane și-au pierdut viețile și alte câteva zeci au fost rănite în urma exploziei ce a avut loc la un liceu din Crimeea, informează BBC.

Oficialii au informat că “un dispozitiv exploziv neidentificat” a fost detonat la un colegiu tehnic din Kerci, oraşul în care Moscova a construit un pod între peninsula Crimeea şi Rusia.

Serghei Melikov, un oficial al gărzii naţionale a Rusiei, a informat că incidentul este “un act terrorist”. Victimele au fost transportate la spital iar o operaţiune majoră de salvare a fost declanşată.

Patru avioane militare erau pregătite să transporte răniţii iar spitalele militare erau pregătite să primească victime, dacă va fi necesar, conform ministrului rus al Apărării, Serghei Shoigu.

Directoarea liceului, care nu s-a aflat la faţa locului la momentul atacului, a declarat pentru presa din Rusia că mai mulţi bărbaţi înarmaţi au intrat în clădire. Ea a comparat atacul cu cel din Beslan din 2004, când au murit în jur de 330 de persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Erau multe cadavre ale copiilor, un adevărat atac terorist”, a declarat ea, conform News.ro.

Serghei Aksenov, liderul susţinut de Rusia al Crimeei, a declarat pentru Tass că informaţiile din presă conform cărora au existat împuşcături după explozie sunt false şi a declarat că situaţia de la faţa locului este calmă. El a anunţat şi trei zile de doliu pentru victime.

Veste de ULTIMĂ ORĂ pentru românii din ANGLIA! BREXIT-ul se amână?! S-a întâmplat în urmă cu câteva ore...... Sute de morți în urma unei explozii teribile ce a avut loc la o conductă de petrol, în Nigeria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x