Căutare Live

Bill Gates, surprins stând la coadă să-și cumpere burgeri. Cum au reacționat internauții

Imaginea cu Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, stând la coadă să-și cumpere burger a devenit virală în scurt timp după ce a fost postată pe Facebook virală, fiind comentată și distribuită de mii de internauți.

Imaginea cu Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, stând la coadă să-și cumpere burger a devenit virală în scurt timp.

Miliardarul a fost văzut așteptând pe trotuar, la coadă, la Dick’s Drive-In din Seattle în weekend.

Bill Gates, surprins stând la coadă să-și cumpere burgeri. Cum au reacționat internauții

Magnatul american, care are o avere de 95,5 miliarde de dolari a fost fotografia îmbrăcat într-un pulover roșu, pantaloni gri și adidași negri, în timp ce aștepta cu mâinile în buzunare să-i vină rândul, pentru a-și cumpăra un burger de aproape 8 dolari. Imaginea a fost surprinsă de un fost angajat al Microsoft, Mike Galos, care a postat-o pe Facebook și a devenit în scurt timp virală, fiind comentată și distribuită de mii de internauți.

„Când ai valoare de aproximativ 100.000.000.000 de dolari, conduci cea mai mare organizație de caritate din istoria lumii și stai la coadă pentru un burger, cartofi prăjiți și Coca-Cola la Dick ca și noi …”, a scris Galos.

Două avioane de luptă s-au ciocnit în Rusia! Militarii s-au catapultat... I-au făcut transfuzii cu bere, ca să-i salveze viața. Care este explicația medicilor...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x