Antena Căutare

VIDEO / Bon Bon și-a pierdut stăpânii, însă i-a așteptat timp de patru ani în aceeași intersecție. A suportat frigul, foamea și rabia

Bon Bon s-a rătăcit de familia sa în anul 2015, iar după patru ani s-a regăsit cu stăpânii săi. Câinele a devenit faimos în Thailanda pentru faptul că a așteptat patru ani, în aceeași intersecție.

Bon Bon s-a rătăcit de familia sa în anul 2015, iar după patru ani s-a regăsit cu stăpânii săi. Câinele a devenit faimos în Thailanda pentru faptul că a așteptat patru ani, în aceeași intersecție.

A sărit din mașina stăpânilor săi la jumătatea anului 2015. Nang, stăpâna sa de 64 de ani, mergea împreună cu soțul său pentru a-și vizita niște rude.

Bon Bon a fost rebotezat Leo și se pare că a fost atras de ceva și a sărit pe geamul mașinii. Stăpânii și-au dat seama că acesta lipsește după mai mulți kilometri, cu toate că l-au căutat timp de o săptămână, nu au reușit să îl găsească.

Timp de patru ani a stat în aceeași intersecție, s-a îmbolnăvit de rabie, a fost lovit, însă nu s-a mutat din acel loc.

„Era piele și os, era bolnav. L-am numit Leo” , a povestit o femeie care l-a hrănit în tot acest timp. Deși l-a luat acasă, acesta a fugit de fiecare dată, întorcându-se în intersecție. Așa că femeia l-a îngrijit de la distanță.

Stăpânii au aflat despre Bon Bon prin intermediul unei postări de pe o rețea socială. Aceștia au plecat imediat spre intersecție, iar acolo câinele îi aștepta dând din coadă. Cei doi au întâlnit-o și pe Saowalak, femeia care a avut grijă de el și de care câinele se atașase. Astfel, au hotărât ca Bon Bon să rămână cu noua lui stăpână.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Corbyn, de acord cu Johnson cu privire la alegeri anticipate, cu o condiţie... Delegaţia rusă la ONU nu primeşte viză americană; Moscova furioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x