Antena Căutare

Boris Johnson, infectat cu coronavirus! Premierul Marii Britanii nu a luat inițial pandemia în serios

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anunțat vineri pe contul său de Twitter că s-a infectat cu coronavirus. Inițial, Johnson nu a luat în serios pandemia și a dorit "imunizare colectivă", refuzând să impună orice fel de măsuri.

Boris Johnson, infectat cu coronavirus! Premierul Marii Britanii nu a luat inițial pandemia în serios
Boris Johnson, infectat cu coronavirus | Hepta

Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi se află în autoizolare, dar va continua să conducă eforturile guvernului de combatere a pandemiei, informează vineri Reuters, citată de Agerpres.

''În ultimele 24 de ore, am dezvoltat simptome uşoare şi am fost testat pozitiv la coronavirus", a declarat Johnson, potrivit sursei citate.

Citește și: Prințul Charles al Marii Britanii, testat pozitiv cu coronavirus

"Mă aflu acum în autoizolare, dar voi continua să conduc răspunsul guvernului prin videoconferinţă, în contextul luptei împotriva acestui virus", a mai spus el.

Lui Boris Johnson i s-a făcut testul la reşedinţă.

Trump nu renunță la expresia „virusul chinez”, nici după discuția cu Xi Jinping. Cele două țări vor colabora... Spania înregistrează 796 de morţi din cauza covid-19, cel mai mare număr într-o singură zi, iar bilanţul total al decese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x