Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Interzis la amor, prin lege! Cine nu va mai avea voie să întrețină relații intime, din cauza pandemiei de coronavirus! Nu, NU este o glumă!

Pandemia de coronavirus (COVID-19) schimbă regulile și în dormitor! Britanicii nu mai pot face amor în casele lor cu parteneri care nu locuiesc cu ei. Este interzis prin lege! Nu, nu e o glumă!

Interzis la amor, prin lege! Cine nu va mai avea voie să întrețină relații intime, din cauza pandemiei de coronavirus! Nu, NU este o glumă!

hepta.ro

Începând de luni, sunt interzise prin lege, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, partidele de amor, în locuințe, între parteneri care nu trăiesc în același loc.

Până luni, risca să fie sancționată doar persoana care călătorea până la locuința partenerului ori parteneri. Acum, ambii parteneri riscă să fie sancționați.

Cuplurile care se gândesc să își mute partidele de amor în locuri publice au ghinion. Această variantă era oricum ilegală.

Măsura referitoare la amorul interzis între parteneri care nu locuiesc împreună, contestată de medici!

Măsura a fost contestată de medici care spun că autorităţile ar trebui să încurajeze amorul în această perioadă, pentru că acesta ajută oamenii să aibă o imunitate bună şi îi previne bolile de inimă.

COVID-19 schimbă regulile în dormitor! Semnal de alarmă de la cercetători! Ce ar trebui să faci pentru sănătatea ta, înainte de o partidă de amor​

Legislația din Regatul Unit interzice întâlnirile în locuințe cu peste o persoană din afara acesteia, fără o scuză rezonabilă. O astfel de „scuză” au persoanele care participă la înmormântări, persoanele vulnerabile care fug de violență domestică ori alte situații periculoase, îngrijitori și persoanele care nu au încotro, din cauza muncii lor.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

La lista cu excepții se adaugă peroanele care se pregătesc de o competiție sportivă – atleți, antrenori ori părinți, precum și persoanele care se mută ori cele care au nevoie de asistență medicală.

Recomandari