Antena Căutare

Cadavrul mumificat al unui român a fost găsit în sistemul de ventilaţie al unui spital din Roma

Cadavrul unui român, care a fost dat dispărut în urmă cu șase luni, a fost găsit aproape mumificat în sistemul de ventilație al unui spital din Roma.

Cadavrul mumificat al unui român a fost găsit în sistemul de ventilaţie al unui spital din Roma
spitalul unde a fost găsit cadavrul românului | ilmessaggero.it

Cadavrul aparţine unui român fără adăpost, Hanţ Valer, în vârstă de 45 de ani. Acesta a fost descoperit, miercuri dimineaţă, într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilaţie situate la etajul al optulea al instituției. Cadavrul, în stare foarte avansată de descompunere a fost descoperit de nişte muncitori care făceau lucrări de întreţinere. Corpul bărbatului era înţepenit între conducte şi printre fire electrice.

Românul fusese internat în Spitalul Gemelli, din Roma, cu diagnosticul de ciroză, însă în urmă cu șase luni, acesta a fost dat dispărut.

Potrivit publicaţiei Il Messaggero, bărbatul fusese internat în luna august a anului trecut cu ciroză hepatică, dar a dispărut la trei zile de la internare, după ce le ceruse medicilor să îi oprească tratamentul. Inițial acceptase să rămână sub supravegherea cadrelor medicale, dar în timpul nopții dispăruseră din spital.Personalul spitalului acrezut, la acel moment că ar fi părăsit incinta instituției. Nefiind găsit, medicii au închis cazul prin „plecare voluntară“

Anchetatorii nu exlud posibilitatea unui accident, dar i-au în calcul și posibilitatea unei crime, urmată de ascunderea cadavrului.

Potrivit medicilor, bărbatul avea, pe lângă boala legată de alcoolism, şi grave probleme cu vederea.

Medicii spun că Hant nu avea nicio rudă în Italia şi că singurii care s-au interesat de el au fost voluntarii de la „Caritas“, inclusiv după dispariţia bărbatului, scrie sursa.

Una dintre ipotezele de lucru ale anchetatorilor este că românul s-a îndepărtat de pavilionul unde se afla folosind ieşirea de urgenţă şi intrând apoi în compartimentul de conectare pentru conductele de ventilaţie, de unde ar fi căzut circa şase metri şi ar fi murit pe loc. Pentru moment, însă, poliţia nu exclude nicio ipoteză, nici măcar pe cea a unei sinucideri. Cauza exactă a decesului românului va fi stabilită în urma autopsiei.

Studiu: Un sfert dintre francezi nu se spală în fiecare zi. Doar 17% dintre femei își schimbau lenjeria intimă zilnic... Face muncă pe gratis! Medicul veterinar care merge pe jos kilometri întregi și salvează toate animalele pe care le întâl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x