Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Adela

Cadou incredibil pentru unele dintre familiile îndoliate de COVID-19! Ce primesc, după moartea celor dragi

Un cadou inedit, numit „bătăile inimii, într-o sticluță”, le este oferit unor familii îndoliate din cauza noului coronavirus (COVID-19).

Cadou incredibil pentru unele dintre familiile îndoliate de COVID-19! Ce primesc, după moartea celor dragi

Cadoul pentru familiile unor pacienți cu COVID-19 care au decedat, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, reprezintă un dispozitiv ce arată ca o eprubetă. Cu acesta, familiile pot auzi bătăile inimilor celor dragi, care au fost uciși de coronavirus.

Acest cadou a fost creat de o asistentă, Holly Minshall, în vârstă de 26 de ani, din Market Drayton, Staffordshire, special pentru oamenii care nu au putut fi alături de cei dragi care au murit, din cauza COVID-19.

Noi simptome ale coronavirusului, descoperite! Medici din linia I, semnal de alarmă! „Au apărut, la unii pacienți, înainte de semnele de COVID-19 cunoscute”

„Lucrez la terapie intensivă de șase luni și în această perioadă m-a întristat enorm faptul că rudele pacienților noștri nu le pot fi alături. Am ținut de multe ori telefonul la urechea unor pacienți, în timp ce rudele le vorbeau. De multe ori, și-au luat adio în acest fel”, a spus asistenta.

Se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus! Explozie de cazuri de COVID-19! „Numărul deceselor se dublează la două săptămâni!”

Tânăra speră ca acest cadou să le ofere alinare familiilor pacienților care pierd lupta cu noul coronavirus, singuri, în spital.

Mai mulți internauți au reacționat la această inițiativă, spunând că este una lăudabilă.

Recomandari