Antena Căutare

Se întâmplă în Sodoma, locul păcatului suprem din Biblie: „Nu a mai fost așa ceva din 1948. Ceva se petrece, iar oamenii se tem”

Sodoma și Gomora făceau parte, se pare, dintr-un grup de cinci cetăți de la sud de Marea Moartă, pe atunci zonă de câmpie și este amintit în Biblie drept locul în care s-a născut cele mai mari păcate ale omenirii

Sodoma și Gomora făceau parte, se pare, dintr-un grup de cinci cetăți de la sud de Marea Moartă, pe atunci zonă de câmpie și este amintit în Biblie drept locul în care s-a născut cele mai mari păcate ale omenirii.

La Sodoma, în apropiere de marea Moartă, „o temperatură maximă de 49,9 grade Celsius a fost înregistrată” miercuri, un „record” de la crearea Israelului, în 1948, a precizat Biroul meteorologic israelian.

Temperaturile în sine nu ar fi fost o problemă atât de mare, dacă nu erau însoție de un număr foarte mare de incendii. Din păcate, mai multe focuri de o intensitate variabilă au izbucnit în teritoriile cele mai calde ale Israelului. Mai multe localități au fost evacuate din cauza riscurilor la care se expuneau cetățenii, a explicat purtătorul de cuvânt al ministerului Securității interne, Tal Volvovitch. Cauzele cele mai probabile din cauza respectivelor incendii au fost actele de neglijență, ale căror consecințe au fost amplificate de ”temperaturi ridicate, secetă și vânturi”, a continuat Volvovitch, citat de Playtech.

Mike Pompeo neagă că agenţi ai CIA ar fi fost reţinuţi în Iran... Presa americană a dezvăluit că Huawei ar fi ajutat în secret Coreea de Nord să îşi construiască reţeaua wireless comerci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x