Antena Căutare

Campanie cu zonele intime la vedere, în SUA! Activiste din industria sexului trimit fotografii nud alegătorilor care vor vota împotriva lui Trump

”Tramps Against Trump” este un grup care practică un alt tip de activism. Reprezentantele sale, dintre care unele lucrează în industria sexului din Statele Unite, au anunţat că se vor fotografia nud şi vor expedia acele imagini alegătorilor care vor vota împotriva lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, informează dazeddigital.com.

”Tramps Against Trump” este un grup care practică un alt tip de activism. Reprezentantele sale, dintre care unele lucrează în industria sexului din Statele Unite, au anunţat că se vor fotografia nud şi vor expedia acele imagini alegătorilor care vor vota împotriva lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, informează dazeddigital.com, citat de news.ro

În noiembrie, americanii vor vota pentru alegerea unui nou preşedinte. Republicanul Donald Trump şi democrata Hillary Clinton - nominalizaţi în mod oficial de partidele lor pentru aceste alegeri - sunt apropiaţi în sondaje şi vor concura umăr la umăr în ceea ce se anunţă să devină una dintre cele mai ”murdare” şi mai divizate bătălii politice din Statele Unite.

”Va reuşi oare Hillary Clinton să întoarcă pronosticurile sondajelor de opinie şi să îl învingă pe Donald Trump? Sau, oare, un demagog rasist şi sexist va prelua conducerea celei mai puternice ţări din lume?”, se întreabă Dominique Sisley, autoarea acestui articol.

Deşi cei mai mulţi dintre americani spun că nu sunt deloc entuziasmaţi, din motive lesne de înţeles, în privinţa vreunuia dintre cei doi candidaţi, sunt destul de numeroşi aceia care vor face absolut tot ce le stă în putere pentru a preveni victoria lui Trump.

Grupul activist ”Tramps Against Trump” este atât de decis să blocheze accesul miliardarului Trump la Casa Albă, încât reprezentantele sale au anunţat că vor expedia selfie-uri nud acelor cetăţeni americani care vor refuza să voteze pentru candidatul republican.

Urmând exemplul campaniei ”Sluts Against Harper” din Canada - care a contribuit la răsturnarea pronosticurilor şi la desemnarea lui Justin Trudeau în funcţia de prim-ministru -, activistele din Statele Unite au promis că vor trimite fotografii nud oricărui cetăţean american care prezintă dovezi fotografice solide care să ateste faptul că a votat împotriva lui Donald Trump.

Potrivit fondatoarei grupului activist ”Tramps Against Trump”, cunoscută sub pseudonimul Jessica Rabbit, noua campanie reprezintă în acelaşi timp o modalitate eficientă de a-i încuraja pe tinerii americani să îşi ia viitorul în mâini şi să înţeleagă mai bine puterea pe care o au voturile lor. ”Reprezentanţii tuturor genurilor se dezbracă! E minunat!”, a spus ea.

Teroristul de la Ansbach, prietenul presei și victima escrocilor locali. Televiziunea bulgară i-a luat interviu de două ... Papa Francis, la pământ, în timpul unei slujbe pe care o oficia. Oamenii speriați i-au sărit în ajutor - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x