Antena Căutare

Când își va deschide Spania granițele, pentru turiștii străini! Oficial: „Trebuie să avem mare grijă cu cei care intră în ţară”

Reluarea în condiţii de siguranţă a turismului internaţional în Spania va avea loc în luna iulie, după cum a estimat vicepremierul spaniol Teresa Ribera, responsabilă cu măsurile de relaxare.

Când își va deschide Spania granițele, pentru turiștii străini! Oficial: „Trebuie să avem mare grijă cu cei care intră în ţară”
Când își va deschide Spania granițele, pentru turiștii străini! Oficial: „Trebuie să avem mare grijă cu cei care intră în ţară” | profimediaimages.ro

Într-un interviu acordat EFE, Ribera a avertizat că o deschidere prematură masivă ar fi "o lipsă de responsabilitate" care ar putea pune în pericol populaţia locală.

„Trebuie să avem mare grijă ca cei care intră în ţară să nu rişte niciun pericol, deoarece vin într-o destinaţie sigură, şi în acelaşi timp să nu constituie un risc pentru populaţia locală (...) Ideea este de a aborda sosirile şi destinaţiile în siguranţă, cu gândul mai degrabă la luna iulie, decât iunie", a asigurat ea.

Teresa Ribera, care este şi ministrul mediului, a explicat că venirea turiştilor străini se va face „probabil în contextul procesului de relaxare a celorlalte restricţii".

Cum îți poți pregăti acasă cel mai bun dezinfectant de clătit gura, împotriva COVID-19! Medicul român al lui Michael Jackson: „Aceasta este rețeta”

Ribera a subliniat că reizbucnirea unor focare în China, Coreea de Sud şi Singapore "a fost asociată cazurilor importate" din exterior.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

„Nu este ceea ce ne dorim pentru populaţia noastră. Datele raportate de insulele Canare, Baleare sau de regiunea Andaluzia oferă azi un sentiment de siguranţă, deoarece nu există deplasări între provincii şi nu vin persoane ce ar putea fi potenţial contagiate. Dacă se va deschide masiv turismul, ar putea fi o dovadă de iresponsabilitate", a precizat Ribera.

Spania a raportat, până în prezent, 279.524 de cazuri de coronavirus, dintre care 27.888 de decese.

Paturi de spital ce se pot transforma în sicrie, pentru pacienții cu COVID-19! În ce țară sunt produse. „Sunt ecologice!... Ciclonul Amphan devastează India şi Bangladeshul; primele bilanţuri anunţă cel puţin 22 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x