Antena Căutare

Când va renunța Regina Marii Britanii la tron. Scandalul în care este implicat prințul Andrew ar fi declanșat totul

În ultima vreme au început să circule zvonuri conform cărăra Regina Elisabeta urmează să-i cedeze tronul Prințului Charles, fiul său. Cu toate că acesta așteaptă încoronarea de 71 de ani, pare că nu și-a pierdut speranța.

Când va renunța Regina Marii Britanii la tron. Scandalul în care este implicat prințul Andrew ar fi declanșat totul Galerie
Regina Elisabeta ar renunța la tron la vârsta de 95 de ani

Surse apropiate familiei regale susțin că există discuții intense în legătură cu acest subiect. După scandalul în care prințul Andrew a fost implicat, Regina Marii Britanii simte nevoia unui sprijin.

Pare că a venit momentul ca Prințul Charls să se ocupe de tronul Marii Britanii. În urma scandalului în care prințul Andrew este implicat, din cauza prieteniei cu afaceristil Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie și care s-a spânzurat în închisoare, Regina Elisabeta își dorește să se retragă de pe tron.

Se speculează că Regina Elisabeta a II-a ar putea profita de împlinirea vârstei de 95 de ani pentru a decide să se retragă și ea din viața publică și să îi predea toate îndatoririle regale fiului său. Momentan suverana are 93 de ani, aceasta fiind născută pe 21 aprilie 1926.

Însă și până atunci, prințul Charles urmează să preia mare parte o din îndatoriri. Deja suverana și-a redus gradual evenimentele publice la care a participat, de la 332, în 2016, la 283, în 2018.

Când va renunța Regina Marii Britanii la tron. Scandalul în care este implicat prințul Andrew ar fi declanșat totul

Prințul Andrew, Duce de York (Andrew Albert Christian Edward; n. 19 februarie 1960), este al doilea fiu și al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Filip, Duce de Edinburgh. În momentul nașterii sale era al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în prezent aflându-se pe locul al șaptelea.

Citește și:

Dieta reginei. Ce mănâncă Elisabeta a II-a pentru a se menține în cea mai bună formă

Prinţul Andrew, unul dintre fiii Reginei Elisabeta, renunţă la toate atribuţiile regale

Papa Francisc apără amplasarea de scene legate de Naşterea Domnului în pieţele oraşelor şi alte locuri publice... Accident în Maroc. 17 persoane au murit, după ce un autocar s-a răsturnat. Imagini de la locul tragediei, filmate de mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x