Antena Căutare

Cântăreţul american Kenny Rogers a încetat din viaţă la 81 de ani

Cântăreţul american Kenny Rogers a murit, vineri noapte, la 81 de ani, în Sandy Springs, Georgia.

Kenny Rogers a murit din cauza naturale, familia fiindu-i alături în ultimele clipe, anunţă abcnews.go.com.

Ca urmare a măsurilor luate din cauza pandemiei Covid-19, familia a anunţat că va avea loc doar o mică ceremonie religioasă, urmând ca Rogers fie omagiat la o dată ulterioară.

Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o carieră de aproape şase decenii, a lansat numeroase piese de mare succes, aparţinând nu doar genului country, ci şi altor stiluri muzicale, care s-au clasat în fruntea topurilor americane. Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu numeroase distincţii şi recompense, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.

Sursa : news.ro

Motivul pentru care Elveția nu intră în carantină este de necrezut! Are 4.800 de persoane infectate și 43 de decese... "Băi puștiule, ai infectat 400 de persoane ca să te distrezi și taică-tu te plânge?". Suspect că ar fi nenoroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x