Antena Căutare

Cântărețul Kenny Rogers, forțat să-și anuleze mai multe concerte: ”Medicii i-au recomandat să se concentreze pe recuperare!”

Celebrul cântăreț american Kenny Rogers, care plănuise un turneu de adio, a fost nevoit să-și anuleze ultimele concerte, la îndemnul medicilor, anunță AFP.com.

Artistul, în vârstă de 79 de ani, care a fost inclus în Country Music Hall of Fame și care este cunoscut pentru hituri ca „Lady" şi „The Gambler", se confruntă cu „o serie de provocări în ceea ce priveşte starea lui de sănătate”, potrivit reprezentanţilor săi.

„Medicii cred că se va recupera, dar l-au sfătuit să anuleze toate spectacolele pe care le avea programate până la sfârşitul anului, pentru a se concentra pe recuperarea sa”, au transmis reprezentanţii cântăreţului.

Rogers s-a aflat în turneu în ultimii doi ani, iar acestas urma să se încheie în octombrie, în Nashville, cu un concert de adio. Astfel, el a anulat numeroase spectacole, între care se numără două care erau programate la Beacon Theatre din New York, precum şi o apariţie la festivalul Stagecoach din California.

„Nu am vrut să îmi ia prea mult timp să mă retrag. M-am bucurat de această oportunitate de a îmi lua rămas bun de la fani de-a lungul ultimilor doi ani”, a spus Rogers.

„Nu le-aş putea mulţumi niciodată cum se cuvine pentru susţinerea pe care mi-au acordat-o de-a lungul carierei mele”, a adăugat el.

Cine a fost Kenny Rogers

Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”. Într-o carieră de aproape şase decenii, a lansat numeroase piese de mare succes, aparţinând nu doar genului country, ci şi altor stiluri muzicale, care s-au clasat în fruntea topurilor americane. Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu numeroase distincţii şi recompense, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.

Prințul Philip, operat de urgență la 96 de ani. Soţul Reginei Elisabeta a ajuns la spital. Doctorii spun că intervenția ... Începe un nou război?! Avertismentul lansat în urmă cu puțin timp: ”Dacă situația continuă, ne vom îndrepta spre ultimul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x