Antena Căutare

Captura istorica, 1,2 tone de cocaina confiscate dintr-un iaht de lux in Marea Britanie

Politistii din Marea Britanie au realizat, miercuri, o captura istorica de 1,2 tone de cocaina de pe un iaht de lux din Southhampton, informeaza Euronews.



Cele 1,2 tone de droguri au o valoare estimata de 340 de milioane de euro si ar fi fost suficiente pentru a satisface o treime din cererea de cocaina din Marea Britanie pe o perioada de un an.

Cocaina a fost descoperita sub puntea iahtului. Aceasta a fost ambalata si aranjata in spatiul special amenajat in Venezuela. Iahtul a fost transportat, ulterior, din Insulele Virgine Britanice catre Southampton la bordul unui cargo.

Cocaina are o puritate de 90%, ceea ce îinseamna ca este mult peste media celei capturate in mod obisnuit în Marea Britanie, care se situeaza la 63%.

In legatura cu acest caz, sase barbati au fost arestati pe teritoriile Frantei si Olandei.

Foto: justice.gov

Camera Reprezentantilor din SUA a aprobat majorarea plafonului de indatorare a tarii... IMAGINI SOCANTE din Siria: Mai multe cadavre sunt aruncate de pe un pod langa Hama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x