Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Care au fost ultimele cuvinte ale Mihaelei, românca ucisă de iubitul ei italian, în parcarea unui supermarket. Criminalul a spus tot! „După ce am tras, mi-a zis asta!”

Italianul criminal care a ucis-o pe românca Mihaela Aposstolides, împușcând-o, pe 22 mai, în parcarea unui supermarket din Italia, a dezvăluit care au fost ultimele ei cuvinte.

Care au fost ultimele cuvinte ale Mihaelei, românca ucisă de iubitul ei italian, în parcarea unui supermarket. Criminalul a spus tot! „După primul glonț, mi-a zis asta!”

„După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus <te iubesc>, dar nu m-am mai putut opri”, a dezvăluit, în timpul audierilor, iubitul criminal al Mihaelei, Francesco Borgheresi, potrivit La Stampa, citat de digi24.ro.

Necropsia a stabilit că două dintre cele patru gloanţe pe are le-a tras italianul au nimerit-o în piept pe româncă, în timp ce un altul a ricoșat şi l-a rănit pe criminal la mâna stângă.

După crimă, italianul, fost militar, a sunat la poliție și i-a aşteptat pe agenți în maşină, lângă trupul iubitei moarte.

De ce a ucis-o pe Mihaela iubitul ei

La audieri, bărbatul de 41 de ani a recunoscut că a ucis-o pe româncă din gelozie, suspectând-o că l-ar fi înșelat de curând cu un bărbat de 50 de ani.

„Ne-am certat, ea mi-a cerut mulți bani... Și a fost și cu alții, știu. Nu am mai putut să rezist și mi-am pierdut mințile”, a declarat bărbatul.

Secretul cumplit al militarului care a ucis-o pe Mihaela. Bărbatul, născut într-o sectă periculoasă: „Pentru ei, heterosexualitatea era o greșeală”

În după-amiaza de 22 mai, cei doi au mers la cumpărături, iar o cameră de supraveghere i-a surprins ieșind. Au stat de vorbă în mașina lui Borgheresi, aflată în parcarea magazinului, aproximativ 40 de minute. La finalul discuției el a scos pistolul și a împușcat-o de patru ori. Mihaela Aposstolides a murit pe scaunul pasagerului.

Noi detalii despre Mihaela, românca ucisă de iubit în parcarea unui supermarket. Una dintre prietenele ei a rupt tăcerea: ”Trebuia să se mute cu fiica ei. Era foarte serioasă!”

După ce a comis crima, bărbatul a sunat la poliție, apoi i-a aşteptat pe agenți în maşină: „Sunt în parcare, aștept să fiu arestat. Am înnebunit, am ucis o femeie. Am două arme cu mine. Veniți să mă luați, nu mai rezist”, a spus la telefon bărbatul.

În prezent, Francesco Borgheresi este închis în Penitenciarul din Cerialdo. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă crima a fost premeditată.

Recomandari