Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Caz cutremurător. Un tânăr a omorât-o în bătaie pe fetița iubitei lui pentru că a dat cu suc de portocale pe Xbox

Un tânăr de 19 ani ar putea să-și petreacă restul vieții în închisoare după ce a omorât-o în bătaie  pe fetița iubitei lui în vârstă de 4 ani.

Un suflet nevinovat a plecat la Ceruri. Un tânăr de 19 ani a omorât-o în bătaie pe fetița de 4 ani a iubitei sale pentru că micuța a vărsat cu suc de portocale peste conosola de la Xbox cu care acesta se juca. Rudele fetiței au transmis după moartea ei un mesaj pentru toți tinerii

Un tânăr de 19 ani ar putea să-și petreacă restul vieții în închisoare după ce a omorât-o în bătaie pe fetița iubitei lui în vârstă de 4 ani.

Totul s-a întâmplat pentru că fetița a scăpat suc de portocale pe Xbox. Cazul a ieșit la lumină în ultimele zile, când a fost acuzat în mod oficial de patru abuzuri, inclusiv o crimă de gradul întâi, într-un tribunal din Lake County din Chicago.

Evenimentele au avut loc pe 13 decembrie, când Johnathan Fair a fost lăsat să aibă grijă de Skylar Mendez și a lovit-o brutal după ce copila a dat cu suc pe consola băiatului.

Bărbatul a dus copilul la spital după ce și-a pierdut cunoștința și a i-a asigurat pe medici că a căzut și s-a lovit la cap. După sosirea poliției, Fair a recunoscut că a zdruncinat-o și a bătut-o, subliniază Chicago Tribune. În plus, medicii au informat agenții că Skylar a avut semne de "abuz anterior", care ar fi existat de luni întregi pe corpul copilei. Fetița a murit câteva zile mai târziu la Spitalul de Copii Lurie după o intervenție complicată care avea ca scop să scăderea presiunii asupra creierului ei.

Criminalul este reținut cu o cauțiune de 5 milioane de dolari, iar în 17 februarie acesta trebuie să fie adus în fața justiției. Familia micuței a început o campanie de strângere de fonduri în GoFundMe cu aproape o lună în urmă și au susținut că fata a suferit un accident tragic, dar zile mai târziu au actualizat pagina și acum au scris că: un "monstru" și un "om fără inimă" le-a răpit cea mai frumoasă copilă.

Dumnezeu să o odihnească!

Recomandari