Antena Căutare

Caz inedit! O femeie a fost declarată moartă cu toate că se afla în viața. Cum a descoperit totul! „Nu pot face nimic până când nu sunt înviată de către autorități”

Sherry Ellis, o femeie de 73 de ani din Statele Unite ale Americii a descoperit faptul că în acte apare ca fiind decedată, în momentul în care a încercat să achiziționeze medicamente de la o farmacie, iar cardul i-a fost respins.

Caz inedit! O femeie a fost declarată moartă cu toate că se afla în viața. Cum a descoperit totul! „Nu pot face nimic până când nu sunt înviată de către autorități”
Cum a descoperit o femeie faptul că era declarată decedată

Femeia s-a dus de urgență la bancă, iar în urma a zeci de telefoane a aflat că fusese declarată decedată de către Administrația de Securitate Socială.

„Cu acest card respins peste tot, nu pot cumpăra benzină, nu pot extrage bani pentru mâncare, nu pot face nimic. Nu știu cât timp am fost moartă până am aflat.” , a declarat aceasta.

Cazurile de acest gen pot duce la oprirea ajutorului social, de care majoritatea persoanelor în vârstă depind, dar pot provoca și stres și dificultăți financiare severe. Iar în cazul lui Ellis, aceasta are nevoie de zece tuburi de medicamente diferite pentru tensiune, boli ale inimii și stomacului, care pot ajunge la suma de 1.400 de dolari.

„Cei de la asigurarea medicală mi-au spus că nu pot face nimic până când nu sunt înviată de către autorități.” , a adăugat femeia.

Situația a revenit la normal în momentul în care Ellis a sunat la un post local de știri pentru a-și face publică povestea, iar de atunci cardul bancar și asigurarea medicală i-au fost reactivate.

Guvernul chilian acceptă să schimbe Constituţia... Putere vacantă în Bolivia după demisia forţată a lui Evo Morales după trei săptămâni de manifestaţii violente şi retrage...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x