Antena Căutare

Caz ȘOCANT! Un bărbat a folosit o dronă pentru a arunca explozibil pe casa fostei prietene

Un bărbat este acuzat de către autorități, după ce a folosit o dronă pentru a arunca explozibil pe casa fostei prietene. Acesta nu este la prima abatare și riscă 33 de ani de închisoare.

Un bărbat este acuzat de către autorități, după ce a folosit o dronă pentru a arunca explozibil pe casa fostei prietene. Acesta nu este la prima abatare și riscă 33 de ani de închisoare.

Vecinii au văzut unul dintre „atacurile” bărbatului, declarând că la un moment dat au început să cadă cuie din cer, fără ca cineva să fie în zonă.

Jason Muzzicato a fost arestat de către FBI, după ce în urma perchezițiilor din casa și atelierul auto ale acestuia au fost găsite mai multe multe pistoale, arme de asalt AR-15 şi şapte bombe artizanale. De asemenea, a fost găsită și o dronă DJI Phantom 3, pe care ar fi folosit-o în atacurile sale.

Armele erau deținute în mod ilegal deoarece bărbatul avea interdicție pentru armele de foc în urma unei altercații din anul 2017, iar drona nu era înregistrată în mod legal. Acesta este doar pentru posesia acestora, însă se presupune că a folosit echipamentul pentru a ataca reşedinţa fostei sale iubite, dar şi pentru a deranja ordinea publică din cartierul în care locuia.

În urma percheziției, autoritățile au descoperit și anumite butoane de pe bordul mașinii, care dacă erau apăsate lansau în spatele mașinii bile de rulment, cuie sau diluant, care puteau fi folosite pentru a deranja alţi şoferi în trafic, sau pentru vandalizarea altor vehicule.

Muzzicato neagă acuzaţiile, însă, dacă se dovedeşte că este vinovat, acesta ar putea sta până la 33 de ani în închisoare şi risca o amendă de 760.000 de dolari.

Poliţia investighează furturi de bijuterii care au avut loc în Trump Tower... Nu, nu e glumă! Un zbor al unei companii aeriene a fost anulat, după ce doi pasageri au folosit toaleta: ”Nu m-am simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x