Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cazul de la Caracal nu este singurul! O mamă îndurerată cere ca ucigașii fiicei sale să fie arși de vii după ce aceasta a fost violată, ucisă și incendiată

O mamă crede că „a fi arși de vii” este pedeapsa corectă pentru banda de violatori, care i-au răpit, violat și ucis fiica, apoi au incendiat cadavrul. Trupul tinerei a fost găsit carbonizat sub un pasaj din India.

O mamă cere să se facă dreptate

Priyanka Reddy, o tânără de douăzeci de ani, era în drum spre casă când a fost răpită, violată și ucisă lângă orașul Hyderabad. Trupul ei a fost ulterior aruncat la 25 de km depărtare, acesta fiind găsit carbonizat sub un pasaj. Ea a fost violată și ucisă de o bandă de bărbați care s-au oferit să o ajute după ce făcuse o pană.

Mama victimei a cerut ca monștrii care au comis oribila crimă să fie arși de vii. Poliția a recuperat hainele, încălțămintea și o sticlă de lângă un drum unde tânăra și-a parcat motocicleta. Familia ei a putut să o identifice doar datorită unui medalion pe care îl purta. Un furnizor de lapte care a găsit cadavrul, dimineața în jurul orei șase, a alertat imediat poliția.

Patru bărbați au fost arestați, inclusiv un șofer de camion. Poliția i-a identificat pe suspecți după ce a analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la locul crimei. Priyanka a sunat-o pe sora ei Bhavya la ora 21:45. I-a spus că întârzie deoarece motocicleta ei avea o pană și cineva s-a oferit să o ajute. Apoi a spus că se simte speriată de un grup de bărbați și un șofer de camion de lângă ea.

Sora a sfătuit-o să lase motocicleta și să cheme un taxi pentru a ajunge acasă. Dar tânăra nu a reușit să facă acest lucru. Atunci când a încercat să plece, bărbații au blocat-o și s-au oferit să repare pneul spart. Poliția crede acum că este posibil ca suspecții să fi provocat în mod deliberat spargerea cauciucului pentru a-și pune planurile în aplicare mai ușor.

Mama victimei spune că fiica ei ar fi putut fi salvată dacă poliția ar fi acționat mai repede. Sora tinerei s-a dus la o secție de poliție la scurt timp după convorbirea telefonică cu Priyanka. Ea a fost redirecționată către o altă secție, iar căutările nu au fost efectuate timp de câteva ore. Sora mai mică a tinerei ucisă spune că a pierdut mult timp plimbându-se de la o secție de poliție la alta. Ea crede că dacă poliția ar fi acționat mai repede, sora ei ar fi fost acum în viață.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro